👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakiej wielkości mamy podbierak?
Hmm trzeba będzie precyzyjnie podebrać
Hmm trzeba będzie precyzyjnie podebrać

silwerbalk napisał/a:
Łapneli go w siatkę jak motyla.....
Dobrze ze to napisałeś bo wielu by nie wiedziało co tam zostało pokazane. Prawdziwy „bohater” z ciebie
W styczniu na drogach zginęło 186 osób. Martwcie sie o wirusa z chin
Niestety masz rację @wiewiór
Córka mojej szwagierki 3 lata od 5h czeka w szpitalu na przyjecie z wysoką gorączką i kaszlem. Rodzinny powiedział że ma zapalenie płuc i wysłał ją do szpitala. Nikomu nie przyszło nawet do głowy żeby dać im chociaż osobny pokój a tak 20 dzieci ze swoimi rodzicami czeka w kolejce i może się właśnie zaraża ....
Córka mojej szwagierki 3 lata od 5h czeka w szpitalu na przyjecie z wysoką gorączką i kaszlem. Rodzinny powiedział że ma zapalenie płuc i wysłał ją do szpitala. Nikomu nie przyszło nawet do głowy żeby dać im chociaż osobny pokój a tak 20 dzieci ze swoimi rodzicami czeka w kolejce i może się właśnie zaraża ....
Wiewiór dobrze prawisz, chociaż jebnąłeś się o jedno zero w wyliczeniach.
Siatka jest nałożona na obręcz w celu lepszej widoczności, żeby mieć pewność czy dobrze się "złowiło". Tak przynajmniej twierdzą policyjanki biorące udział w tych ćwiczeniach.
@up. sam się jebnąłem i nie mogę edytować.
Siatka jest nałożona na obręcz w celu lepszej widoczności, żeby mieć pewność czy dobrze się "złowiło". Tak przynajmniej twierdzą policyjanki biorące udział w tych ćwiczeniach.
@up. sam się jebnąłem i nie mogę edytować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie