Wiekszych od polarnych nie ma to i pazurki maja większe, piesek by na poł pękł

podpis użytkownika
asdasdasd
w miarę spokojny ten niedźwiedź
wolałbym takiego niż 5 murzynów
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...

wolałbym takiego niż 5 murzynów

podpis użytkownika
Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...

ten niedźwiedź potraktował tego psa jako szczenię które chce się bawić

To pewnie jest Miś Kolargol, największa p🤬da wśród niedźwiedzi...
Widać że młodziak jakiś z tego niedźwiedzia, a poza tym drapieżniki nie atakują wszystkiego co się im pod pysk napatoczy, oceniają czy się opłaca.
podpis użytkownika
x^
Gabarytowo widać, że to młody niedźwiedź. W dodatku pewnie samica. Dorosły samiec niedźwiedzia polarnego jak by p🤬lną tego psa to by nie było co z niego zbierać. Dorosłe samce nie są zbytnio cierpliwe, poza tym są z 3 razy większe niż ten na filmie.

Karjalankarhukoira - Karelski pies na niedźwiedzie - gdyby kogoś zainteresowało..
Nie sądzę, żeby oglądany psiak to był właśnie przestawiciel tej rasy, nie mniej Karjalankarhukoira pasuje tu jak ulał...
rasy-psow.com/content/view/139/
ps. szukałem najtrudniejszej nazwy psa do zapamiętania.. stąd zainteresowanie rasą..
Nie sądzę, żeby oglądany psiak to był właśnie przestawiciel tej rasy, nie mniej Karjalankarhukoira pasuje tu jak ulał...
rasy-psow.com/content/view/139/
ps. szukałem najtrudniejszej nazwy psa do zapamiętania.. stąd zainteresowanie rasą..
@Up
Baribale, zajebista hybryda niedźwiedzia z kotem(wykursywicie wspina się po drzewach.)
Baribale, zajebista hybryda niedźwiedzia z kotem(wykursywicie wspina się po drzewach.)

Ja p🤬le. Jeszcze nie widziałem kota który by pogonił kota niedźwiedziowi! Zupełnie jak mój rudy sk🤬iel kiedy psy sie na działkę wp🤬lają

podpis użytkownika
cycki! <3