Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-20, 15:08
konto usunięte
2012-09-20, 15:26
@ololola
"Wrzućcie jeszcze gry na Pegasusa i zabawy podwórkowe naszego dzieciństwa, a zaręczam, że się wiechnę"
Mogę wrzucić pod warunkiem, że zrobisz streaming z wieszania
dth
2012-09-20, 15:32
@michji
wtedy beda wspominac: "a pamietacie jak mozna bylo byc dowolnego wyznania?", "a pamietacie jak kobiety nie nosily burek?", "jak mozna bylo sie napic alkoholu?"...
konto usunięte
2012-09-20, 15:37
3xUP
Tu nie chodzi o samo wspominanie tylko porównaj sobie bajki z tamtych czasów do tych które teraz produkują. Ja swojemu dziecku będę puszczał Tom & Jerry itp. a nie jakieś gówna typu High School Musical.
konto usunięte
2012-09-20, 16:27
konto usunięte
2012-09-20, 16:43
Kiedyś to było coś. Obojętnie jaka bajka Disneya - była fajna. A teraz? Gdzie się podziała ta magia? Chyba Hannah Montana ją porwała.
I moje propozycje :
I bonus : Zawsze oglądając serial animowany "Kubuś Puchatek" zastanawiałem się kim są
Hefalumpy i Wuzzle. O Hefalumpach dowiedziałem się już będąc starszy podczas obejrzenia pełnometrażówki "Kubuś i Hefalumpy". Ale co z Wuzzlami? Otóż jest to
pierwszys serial animowany Disneya, który także i w Polsce leciał. Poniżej intro :
konto usunięte
2012-09-20, 17:26
nachwile,
Zabłysnąłeś niczym czarna dziura.
konto usunięte
2012-09-20, 17:49
konto usunięte
2012-09-20, 17:50
Magnic,
Masz szczęście tak ci pojechałem,że moderatorzy musieli usunąć mojego posta,żebyś się nie powiesił z tego wszystkiego zawdzięczasz im życie idź i zmów za nich 10 zdrowasiek.
konto usunięte
2012-09-20, 18:23
konto usunięte
2012-09-20, 18:32
xts napisał/a:
ta mumia co rzuca łapami na początku.. łezka w oku ;->
ten drugi film to "walt disney przedstawia" w niedziele ok 11.00
facet ty widziałeś kiedyś w niedziele o 11 bajkę na tvp 1 ? Może teraz lecą nie wiem ale za moich czasów <właśnie to co wyżej, to leciały w sobote o 19>
Stary, za to mogę Ci nawet karton gorzoły postawić
nachwile napisał/a:
Magnic,
Masz szczęście tak ci pojechałem,że moderatorzy musieli usunąć mojego posta,żebyś się nie powiesił z tego wszystkiego zawdzięczasz im życie idź i zmów za nich 10 zdrowasiek.
Masz tego posta jako cytat w ostrzeżeniu. Szczerze to poprawiłeś mi humor tym