Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Walt Disney Przedstawia
eyven • 2012-09-20, 12:37
Sobota rano

Dobranocka w weekendy (już nie pamiętam czy w niedziele czy w sobote)

Czemu na sadola? Bo za ch*ja te emocje już nie wrócą
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
adiemus36 2012-09-20, 14:57 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 15:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 15:26
@ololola
"Wrzućcie jeszcze gry na Pegasusa i zabawy podwórkowe naszego dzieciństwa, a zaręczam, że się wiechnę"

Mogę wrzucić pod warunkiem, że zrobisz streaming z wieszania
Zgłoś
dth 2012-09-20, 15:32 1
@michji
wtedy beda wspominac: "a pamietacie jak mozna bylo byc dowolnego wyznania?", "a pamietacie jak kobiety nie nosily burek?", "jak mozna bylo sie napic alkoholu?"...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 15:37 4
3xUP
Tu nie chodzi o samo wspominanie tylko porównaj sobie bajki z tamtych czasów do tych które teraz produkują. Ja swojemu dziecku będę puszczał Tom & Jerry itp. a nie jakieś gówna typu High School Musical.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 16:27 7
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 16:43 3
Kiedyś to było coś. Obojętnie jaka bajka Disneya - była fajna. A teraz? Gdzie się podziała ta magia? Chyba Hannah Montana ją porwała.
I moje propozycje :

I bonus : Zawsze oglądając serial animowany "Kubuś Puchatek" zastanawiałem się kim są Hefalumpy i Wuzzle. O Hefalumpach dowiedziałem się już będąc starszy podczas obejrzenia pełnometrażówki "Kubuś i Hefalumpy". Ale co z Wuzzlami? Otóż jest to pierwszys serial animowany Disneya, który także i w Polsce leciał. Poniżej intro :
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 17:26
Zgłoś
Magnic 2012-09-20, 17:29 3
nachwile,

Zabłysnąłeś niczym czarna dziura.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 17:49
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 17:50
Magnic,

Masz szczęście tak ci pojechałem,że moderatorzy musieli usunąć mojego posta,żebyś się nie powiesił z tego wszystkiego zawdzięczasz im życie idź i zmów za nich 10 zdrowasiek.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 18:23
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-20, 18:32
xts napisał/a:

ta mumia co rzuca łapami na początku.. łezka w oku ;->

ten drugi film to "walt disney przedstawia" w niedziele ok 11.00

facet ty widziałeś kiedyś w niedziele o 11 bajkę na tvp 1 ? Może teraz lecą nie wiem ale za moich czasów <właśnie to co wyżej, to leciały w sobote o 19>
Zgłoś
kapi145 2012-09-20, 18:41
Stary, za to mogę Ci nawet karton gorzoły postawić
Zgłoś
Magnic 2012-09-20, 19:43
nachwile napisał/a:

Magnic,

Masz szczęście tak ci pojechałem,że moderatorzy musieli usunąć mojego posta,żebyś się nie powiesił z tego wszystkiego zawdzięczasz im życie idź i zmów za nich 10 zdrowasiek.

Masz tego posta jako cytat w ostrzeżeniu. Szczerze to poprawiłeś mi humor tym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem