Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Wangan Street Racing
konto usunięte • 2013-06-08, 19:46

Dziwicie się, czemu tam jest brak policji ? Policja tam jest tylko nie gonią tych, którzy jadą powyżej 200 km/h bo nie ma sensu. Ludzie się już do nich przyzwyczaili i nic z nimi nie robią bo nie da się ich powstrzymać i co każdą noc są tam urządzane małe wyścigi. Istny raj. Setki kilometrów prostej drogi ... cud.

P.S: Wie może przy okazji co to za muzyczka leci w tle ?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hayabusa 2013-06-09, 16:30
W Japonii każdy samochód ma blokade na ECU, nie może przekroczyć 180km/h, dlatego każde liczniki jdm są wyskalowane do tej wartości ( np. GTR na podstawie gps wykrywa, że jest w Japonii i włącza ograniczenie). Oczywiście wystarcza zmiana oprogramowania i już nie ma żadnego ograniczenia. A co do cytatu z filmu "dokumentalnego" szybcy i wściekli to oczywiście jest bujda, bo policja żadnych ograniczeń nie ma i wystarczy obejrzeć kilka filmów o streetracingu w Japonii żeby wiedzieć ze problem z policją występuje.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 16:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 16:48 1
coś mi się wydaje, że japończycy już są nauczeni, że skrajnie prawego pasa się w nocy nie używa :]
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 17:03 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
feranos 2013-06-09, 17:42
Przepraszam bardzo, ale wydaje mi się, że autor jest debilem. Wiem, że to niezbyt miłe, ale takie jest moje zdanie.

Nie ma kraju na świecie, gdzie nie ścigaliby kogoś za przestępstwo, dlatego że popełnia je za bardzo. To jakby nie ścigali morderców, którzy zabili powyżej 10 osób. Tekst jest z Tokio Drift i wątpię, żeby miał cokolwiek wspólnego z realizmem.

Są kolczatki, są helikoptery, ktoś gdzieś musi parkować, tankować etc. Może po prostu nie ścigają ich po to, żeby zrobić im potem wjazd na chate, skasować samochód i zabrać prawko na 20 lat, oskarżyć o narażenie innych na utratę życia i wsadzić na 10 lat do pierdla. Może tak tam prawo działa, jednak wątpię, żeby można było jeździć od 200 wzwyż bezkarnie. Nie ma takiego kraju, chyba że w Somalii czy u innych kebabów. (nie mówię o niemieckich autostradach)
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 17:55
Znaczy że wiedzą cos na temat Street Racing..?

No to ja wiem wiecej
Zgłoś
nitrox89 2013-06-09, 18:45
Naogladajo sie Wangan Midnight i Intial D, a potem Osake robio z ronda pod Carrefourem!
Zgłoś
Luis 2013-06-09, 21:42
Zgłoś
wkurzonymenXP 2013-06-10, 1:22
Muzyka jest zapętlona; po kilku sekundach od początku w koło tylko "kilka taktów" podejrzewam że to jest kawałek z jakiegoś soundtruck'a w w filmie .
Zgłoś
Falken 2013-06-10, 16:30
Ja wyczytałem tylko, że to jakiś urywek soundtracka z "Maximum Tune"
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 21:43
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 22:50
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem