Mimo tego że już trochę pograłem w gierkę, to trailer naprawdę sprawia że mam ciarki na całym ciele [tak na k🤬sie też].
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:47
szer.Lucjan napisał/a:
niezadowolony WoT fan?
Raczej "WoWp fan". Niedawno czytałem, że do WoTa mają zaimplementować silnik fizyczny Havoc, więc War Thunder musi docisnąć śrubę.
A propos klanu... Kuźwa, jak wchodziły klany była opcja, żeby go za darmo założyć. Nie mogli dać tego trailera wcześniej, żebyśmy się na Sadolu zgadali? Goddamit.
Też zapraszam do gry. Nick: Boleslaw_Bierut (nie z przekonań - po prostu czekam, aż ktoś się kapnie w grze)
sadol.pl/war-thunder-sadole-grajacy-vt226220.htm tutaj można się meldować
Niedawno czytałem, że do WoTa mają zaimplementować silnik fizyczny Havoc, więc War Thunder musi docisnąć śrubę.
WG dużo obiecuje, nowa fizyka miała być wprowadzona w wersji 0.7.0, a dali ją dopiero chyba w 0.8.0, miało powstać japońskie drzewo czołgów, a skopiowali ruskie i dali jako chińskie, tak żeby było, że niby coś robią. Tak więc zanim WG wprowadzi ten nowy silnik ( o ile to zrobi) to spodziewać można się go za parę naście miesięcy.
WG dużo obiecuje, nowa fizyka miała być wprowadzona w wersji 0.7.0, a dali ją dopiero chyba w 0.8.0, miało powstać japońskie drzewo czołgów, a skopiowali ruskie i dali jako chińskie, tak żeby było, że niby coś robią. Tak więc zanim WG wprowadzi ten nowy silnik ( o ile to zrobi) to spodziewać można się go za parę naście miesięcy.
Teraz poważnie, gram w world of tank, world of warplanes i grałem w war thunder i moim zdaniem ta gra naprawdę jest biedna w porównaniu do dzieł od Wargaming ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie
No proszę możecie mnie zjechać
No proszę możecie mnie zjechać
Gra spoko, co prawda po pewnym czasie trochę wszystko zwalnia ale nie ma dzięki temu masy ludzi na najwyższych tierach, a gra jest zbalansowana. Studio wydające grę zrobiło wcześniej IL-2 Sturmowik, IL-2 1946 i IL-2 Wings of Prey, więc co jak co, ale na samolotach to oni się znają. A że dalej beta, no cóż i tak idzie im szybciej niż chłopakom z WoWP.
Przez chwilę się zastanawiałem, czy to sadol, czy kwejk.
PS: Ostatnio weekend gimbusy.
PS: Ostatnio weekend gimbusy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie