Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Tak dba się o zwierzęta w sieci marketów budowlanych "Majster". Licze na główną i dobrą reklamę dla tych pseudo sklepów.... a w przyszłości może jakiś filmik z ludźmi odpowiedzialnymi za tą patologię... najlepiej w dziale hard i rzeczowym opisem.
Z tego co wiem Waran jeszcze żyje, ale nie wiadomo czy uda się go uratować...

PS. materiał znaleziony na jednej z facebookowych grup.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2019-03-23, 9:15 3
W ogóle co to za pomysł robić zoo w markecie budowlanym?
Zgłoś
konto usunięte 2019-03-23, 9:37 1
a może oni sprzedają tylko skórę, wnętrzności gratis
Zgłoś
Wiewór 2019-03-23, 9:52
Biedny jaszczurek. Sprawa dla prokuratury.
Zgłoś
janlew 2019-03-23, 10:05 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ronoaro 2019-03-23, 10:18
Ale o co chodzi? Gdyby był w stanie tip top to by nie trafił na wyprzedaż, prawda? Pojechali trochę z ceny, wiec nie wiem o co to całe oburzenie.
Zgłoś
twentyfree 2019-03-23, 10:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-03-23, 11:25 2
Zgłoś
Speakerninja 2019-03-23, 11:50
Zgłoś
PanAndrzej666 2019-03-23, 12:19
biedny mały smok
Zgłoś
konto usunięte 2019-03-23, 12:44
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2019-03-23, 13:06
Speakerninja napisał/a:

Sprawdza czy gad przypadkiem nie ma złamań, przemieszczeń etc.
W szpitalu jak miałeś jakieś złamanie to Cię jakiś Józek nie macał po konczynie przed zdjęciem?

Do cZego pijesz gościu ? Bo twój komentarz ma się nijak do mojego

Zgłoś
Seavitia 2019-03-23, 13:17 3
Zgłoś
Speakerninja 2019-03-23, 15:49 1
Rannhide napisał/a:

Do cZego pijesz gościu ? Bo twój komentarz ma się nijak do mojego

Wybacz nie ten komentarz oznaczylem:D

Zgłoś
xpiotras 2019-03-23, 18:48 1
UkrytaPodNickiem napisał/a:

ta baba skończyła weterynarie i specjalizuje się w zwierzętach egotystycznych, więc wie co robi przychlaście

Nie wiedziałem, że warany są egotystyczne, czyli mają pęd do utrzymywania i rozwijania korzystnej opinii o własnej osobie.
Albo nie wiesz co piszesz, też jest taka opcja.
Zgłoś
vdm 2019-03-24, 0:04
W grudniu ubiegłego roku nagrałem w jednym ze sklepów tej sieci w Dębicy jak traktuje się ryby akwariowe w spożywczych sloikach z 2cm poziomem wody. Większość z tych stworzeń była na skraju wyczerpania. Zgłosiłem ten fakt do fundacji viva, ale zostałem przez nich olany i odesłany do straży miejskiej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem