Film DEAD SKULL wkrótce na DVD!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
Gdybym ja zadał w tripa ze swoimi kumplami od dzieciaka robił bym o wiele lepsze rzeczy niż sikanie do ryja.. filmik nic specjalnego
jakie słodkie homosie.. tylko biedronia brakuje jako pilota wycieczki i Grodzkiego za niańkę..
gratuluje rodzicom - szczanie do ryja to najwspanialsza spuścizna..
gratuluje rodzicom - szczanie do ryja to najwspanialsza spuścizna..
maxvolumePL napisał/a:
No zajebiście, wielbicielki już czekają, chociaż oglądając to chciało by się napisac "wielbiciele w rurkach" Dawno nie widziałem nic tak żenującego...
Najpierw chciałem pojechać po tym komentarzu ,że się dopi...alasz do tego że chłopaki dobrze się bawią, chce im się zorganizować wycieczkę , nakręcić materiał i tracić czas na montaż.Lecz gdy doszedłem do momentu gdzie koleś pije własny mocz :/ mogę tylko napisać: Dawno nie widziałem nic tak żenującego!
"Wariaci z Polski na tripie w Italii" czy taki tytuł posta może wróżyć cokolwiek dobrego ? toż to tak suche, że pół polski można upustynnić
Czasem jak pochlam tańczę breakdance na ulicy mimo, że nie potrafię, ale szczać sobie do ust? Duude, not cool...
pochwalcie sie mamusiom, niech wiedza ze dobrze zrobiły inwestując w wycieczke dla synów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie