Widzę, że u forumowicza support3 występuje antyteizm, jak ci przeszkadza chrześcijaństwo, to jedź do zachodnich sąsiadów, lub dalej na zachód.![]()
Co do TVP, od niepamiętnych czasów, można zobaczyć taki program jak "Minęła 20", no ale zapewne dla ciebie tez to jest propaganda.![]()
pokarzą
Ja lubie TVP info oglądać bo non stop mówią o polskich sukcesach i upadku zahcodu. Podoba mi się ten content
![]()
Rozumiem że wizja wolnego kraju jest ci obca "kolego" no bo nie mogę sam decydować w co wierze i czy w ogóle wierze, tylko mam wyjechać z kraju. Czemu u was PISuary występuje żądza powrotu totalitaryzmu? Wszystlie wyzywacie o lewaków a chętnie wprowadzilibyście lewacki ustrój - FUCK LOGIC!!!
Aha rozumiem że Minęła 20 prowadzona przez Michała Radonia (Podjął współpracę z dziennikiem „Gazeta Polska Codziennie”, tygodnikiem „Gazeta Polska”, miesięcznikiem „Niezależna Gazeta Polska – Nowe Państwo” oraz portalem Niezalezna.pl.) jest programem obiektywnym??? Czujesz ten deszcz na swojej twarzy? Dobry POLSKI DESZCZ????