Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
e................a 2015-03-26, 23:28
Teraz to k🤬a jak nie pedał, model/ka, fotograf czy inny cudak to mądrala-celebryta, a meta tego wszystkiego jest chyba w Dzień dobry Tefałen. Tak na marginesie mam do Was pytanie : te całe abstrac🤬je to kserują jakąś inną ekipę z zagranicy czy to stricte ich własny pomysł ?
Zgłoś
pkh 2015-03-26, 23:37
Warsaw Shore to jest po prostu oznaka upadku cywilizacji.
Zgłoś
P................u 2015-03-26, 23:54
ktoś to obejrzał do konca?
Zgłoś
natking 2015-03-26, 23:59
Up. nikt, bo koleś się zwyczajnie nie zna

podpis użytkownika

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
contowsky 2015-03-27, 0:06 1
kto to k🤬a jest

podpis użytkownika

Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
H................g 2015-03-27, 0:32
Cytat:

kto to k🤬a jest

Twój stary, nie poznajesz?
Zgłoś
D................s 2015-03-27, 0:56
Koleś, który twierdzi, że w internecie nie ma patologii i ludzie nie robią z siebie idiotów raczej mnie nie przekonuje.
Zgłoś
Szatan_Piekielny 2015-03-27, 1:02
Telewizja jest dla plebsu.
Zgłoś
pamPErSo 2015-03-27, 1:02
Filmiki typa odpuściłem po serii "Kupiłem ps4 i mi się zj🤬o, sony hój nie wymienili mi w ciągu 24. godzin a przeca jestę vlogerę, najebię o tym 17 filmików". Nie żebym wcześniej oglądał, Po prostu taka nienawiść od pierwszego spojrzenia.
Zgłoś
krz2 2015-03-27, 1:42 1
Koleś może yntelygent ale nic ciekawego nie powiedział. Chyba przez całe nagranie trochę improwizował. Nie przemyślanie mówił i sprzecznie czasami. Gówno warta opinia.
Zgłoś
S................i 2015-03-27, 1:55
krz2 napisał/a:

Koleś może yntelygent ale nic ciekawego nie powiedział. Chyba przez całe nagranie trochę improwizował. Nie przemyślanie mówił i sprzecznie czasami. Gówno warta opinia.

Dodał bym jeszcze tylko tyle że odniosłem wrażenie że oglądał i Big Brothera i Warsaw Shore ale co 2 minuty mówił że nie oglądał i nie zna (bla bla bla) bo to nie wiem wstydliwe, obciachowe czy c🤬j wie jakie. Tylko takie moje jedno małe pytanie jak można robić recenzje czegoś czego się k🤬a nie oglądało?!
To może za chwilę ktoś zrobi recenzje filmu z Chin którego nigdy nie widział, języka nie zna a do tego nawet nie słyszał o tym filmie nic a nic...
K🤬a to coś jakby ryba opowiadała o bieganiu...

Podziwiam tych którzy dotrwali do końca.
Zgłoś
omgłomatkobosko 2015-03-27, 7:41
Warsaw whores . Brzmi lepiej.

podpis użytkownika

Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
krz2 2015-03-27, 10:20
Szajba_Man napisał/a:

Dodał bym jeszcze tylko tyle że odniosłem wrażenie że oglądał i Big Brothera i Warsaw Shore ale co 2 minuty mówił że nie oglądał i nie zna (bla bla bla) bo to nie wiem wstydliwe, obciachowe czy c🤬j wie jakie. Tylko takie moje jedno małe pytanie jak można robić recenzje czegoś czego się k🤬a nie oglądało?!
To może za chwilę ktoś zrobi recenzje filmu z Chin którego nigdy nie widział, języka nie zna a do tego nawet nie słyszał o tym filmie nic a nic...
K🤬a to coś jakby ryba opowiadała o bieganiu...

Podziwiam tych którzy dotrwali do końca.

Tam widziałem z ciekawości jeszcze jego filmik jak wypowiadał się o religii. Takie bzdury opowiadał że nie dało się słuchać. Po prostu kretyn.
Zgłoś
argen 2015-03-27, 15:41
NRGeek jest zajebisty, co wy p🤬licie?
Zgłoś
K................z 2015-03-28, 1:45
NRGeek był wporzo ale jak miał 10 tys. subskrybentów. Zdarzało mi się napisać do niego maila i pogadać na live a teraz to już inna persona. Nie odpisze, nie pogadasz. Jego zdanie to jest wyższa racja i takie tam. Gwiazda. 50 tys. subkrypcji to możę i nie jakaś szałowa ilość ale już co nieco pozmieniać w główce. Szkoda gościa.
Zgłoś