podpis użytkownika
Pedicabo ego vos et irrumabopodpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

Koleś może yntelygent ale nic ciekawego nie powiedział. Chyba przez całe nagranie trochę improwizował. Nie przemyślanie mówił i sprzecznie czasami. Gówno warta opinia.
Dodał bym jeszcze tylko tyle że odniosłem wrażenie że oglądał i Big Brothera i Warsaw Shore ale co 2 minuty mówił że nie oglądał i nie zna (bla bla bla) bo to nie wiem wstydliwe, obciachowe czy c🤬j wie jakie. Tylko takie moje jedno małe pytanie jak można robić recenzje czegoś czego się k🤬a nie oglądało?!

To może za chwilę ktoś zrobi recenzje filmu z Chin którego nigdy nie widział, języka nie zna a do tego nawet nie słyszał o tym filmie nic a nic...

K🤬a to coś jakby ryba opowiadała o bieganiu...
Podziwiam tych którzy dotrwali do końca.
podpis użytkownika
Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować
Dodał bym jeszcze tylko tyle że odniosłem wrażenie że oglądał i Big Brothera i Warsaw Shore ale co 2 minuty mówił że nie oglądał i nie zna (bla bla bla) bo to nie wiem wstydliwe, obciachowe czy c🤬j wie jakie. Tylko takie moje jedno małe pytanie jak można robić recenzje czegoś czego się k🤬a nie oglądało?!![]()
To może za chwilę ktoś zrobi recenzje filmu z Chin którego nigdy nie widział, języka nie zna a do tego nawet nie słyszał o tym filmie nic a nic...![]()
K🤬a to coś jakby ryba opowiadała o bieganiu...
Podziwiam tych którzy dotrwali do końca.
Tam widziałem z ciekawości jeszcze jego filmik jak wypowiadał się o religii. Takie bzdury opowiadał że nie dało się słuchać. Po prostu kretyn.