Warszawa z roku 1935. Film przygotowany przez studio Newborn. I pomyśleć że kiedyś był to "Paryż Wschodu"...
STRONA OFICJALNA
@ikea Szczecin - Wenecją północy.
Szkoda wielka szkoda pomimo że Warszawa została odbudowana pomyślcie jak wyglądałaby teraz Warszawa gdyby nie została zniszczona. Oczywiście chwała i pamięć wszystkim bohaterom którzy oddali życie w jej obronie ale czy Gdańsk wart był takiej ceny? Tylu istnień? Może warto było iść za Hitlerem...
podpis użytkownika
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
-Otto von Bismarck
Warszawę nazywano Paryżem Północy. Tak gwoli ścisłości..
Krótko: to nie jest film, tylko TRAILER do cholery. Film trwa 20 minut i jest zajebisty. Premiera w marcu
~benben
ty to na prawdę jesteś pop🤬lony... Pałacu kultury jeszcze nie było to raz, a po 2 to co ty myślałeś? Że zobaczysz film z 1935? I to jeszcze w kolorze? Fejk to jest twój mózg...
podpis użytkownika
Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Konto usunięte
2013-02-21, 15:49
My myślimy sobie , k🤬a jak bardzo bylibyśmy rozwinięci gdyby nie te ruski, niemcy i ż🤬dzi
A ryży myśli sobie, k🤬a i pomysleć,że gdyby nie te wojny żudzi,niemcy ruscy to już mój dziadek mógłby sprzedać Polskę i ja już bym miał z górki...a tak muszę rozp🤬alać ją od początku sam ech..co za życie idę zwiększyć podatki żeby żyło się mi lżej
podpis użytkownika
Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
Jak to już ktoś mądry kiedyś powiedział: "Ostatnią szansę na zbudowanie normalnego państwa mieliśmy w okresie XX lecia między wojennego. Ale II WŚ rozj🤬a nam to dzięki komuchom które do tej pory trzymają nas na smyczy. (Taaa, wierzcie że po 1989 nagle wszystkie komunistyczne k🤬y stały się demokratami).
benben napisał/a:
Nie ma pałacu kultury - to raz.
Trudno żeby w 1935 miałby być, koro wybudowali go w latach 1950...
To raczej Paryż był wtedy Warszawą zachodnią...
Konto usunięte
2013-02-21, 17:12
matieo444, Jedras992, miko666, wy naprawdę jesteście takimi kretynami? Jak się wam nie wstawi roześmianej mordy w obrazku, to nie rozpoznacie żartu, matoły?
piekny, 3 sekundowy wstep...
Konto usunięte
2013-02-21, 17:41
jestę ż🤬dę napisał/a:
My myślimy sobie , k🤬a jak bardzo bylibyśmy rozwinięci gdyby nie te ruski, niemcy i ż🤬dzi
A ryży myśli sobie, k🤬a i pomysleć,że gdyby nie te wojny żudzi,niemcy ruscy to już mój dziadek mógłby sprzedać Polskę i ja już bym miał z górki...a tak muszę rozp🤬alać ją od początku sam ech..co za życie idę zwiększyć podatki żeby żyło się mi lżej
a co do tego mieli/mają ż🤬dzi