Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:49
Dża 2014-03-01, 10:02
To się nazywa kombos!
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 10:03 2
Niestety ale to miasto zmusza ludzi do takiego zachowania. Pierwszy ok, drugi na ciemnopomarańczowym, a ostatni pojechał po bandzie z tym czerwonym i powinien się cieszyć, że nie ma sezonu moto, bo mógłby się zdziwić. Napisałem miasto, bo chyba nigdzie indziej w Polsce nie ma takich korków i gdyby wszyscy stawali na pomarańczowym, to dopiero byłaby jazda. Nawet policja przymyka oko na pomarańczowe, bo wie jak tu się jeździ.
btw. nie wiem czy wiecie, ale od jakiegoś czasu używają monitoringu miejskiego do łapania kierowców na czerwonym świetle i innych wykroczeniach na skrzyżowaniach (szczególnie w śródmieściu). Powiedział mi o tym policjant, żebym zachował mandat przez kilka miesięcy (zawracania na lewoskręcie), bo być może przyjdzie mi drugi pocztą i żebym nie musiał płacić dwa razy za to samo.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 10:31 1
No ci trzej to przegięli, ale kurde ludzie. Nie możemy czepiać się kuriera, skoro zamawiamy priorytetami
Zgłoś
ellsworth 2014-03-01, 10:59
Warszawscy kierowcy są znani w całej Polsce ze swojej ruskości. 123 lata zaborów całkiem ich upodobniły do dziczy ze wschodu.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 11:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tigerqaz 2014-03-01, 11:35 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-01, 11:39
Zgłoś
Blezzer 2014-03-01, 15:32
Zgłoś
konskyy 2014-03-01, 16:36
dziękuję Ci za przypomnienie piosenki piwo
Zgłoś
EloRico 2014-03-01, 22:33
Zgłoś
artiee 2014-03-02, 0:21
Zgłoś
MudPie 2014-03-02, 3:38
To jeszcze wczesne czerwone. Spokojnie można było jechać. a światła są zapewne takie że przejadą 3 auta, albo jest to krzyżówka kolizyjna i nie da się przejechać na zielonym. bo jadą z naprzeciwległego kierunku którym trzeba ustąpić, u mnie w mieście autentycznie jest takie skrzyżowanie że na zielonym nie przejedziesz dosłownie i można zrobić tylko tak i wszyscy tak muszą jechać na czerwonym korzystając z laga zanim przeciwległemu zapali się zielone.
Zgłoś
EloRico 2014-03-02, 6:15
Zgłoś
qbcki 2014-03-02, 9:49
Dziwne, że mu to 3.0TiD jeszcze jeździ...
Zgłoś
barszczyk1 2014-03-02, 18:24 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem