Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Warszawa
Konto usunięte • 2013-10-16, 15:52
Pojechałem wczoraj do Warszawy i się zgubiłem.
Wsiadłem nie do tej linii metra...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-17, 20:35 2
sacrifice napisał/a:

Spi***aj do kuchni a nie się mądrzysz .

A cała reszta, tak jak ten łoś nade mną pewnie ma ból dupy, że ich miasteczka i inne wsie są utrzymywane właśnie z dochodu i obrotów Warszawy. Dziękuję, end of story.

HAHAHA, że co ? A ziemniaki i mleko się biorą z biedronki ? Gdyby nie "wsie" to by krawaty z głodu pozdychały.
Zgłoś
paczfiko 2013-10-17, 22:04 1
rozwiąże wasz problem
warżawa=pedały
reszta polski =ok
Ale w sumie lepszy warżawiak od roma, może jednak zostawię temat do przedyskutowania.

podpis użytkownika

<lol>
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-17, 22:05 6
HEhe mieszczuchy j🤬e, poupychani jak bydło w hodowli. Lepiej kury u nas na wiosce żyją niż wy poupychani w tych tramwajach. Naiwne bydełko całe życie zap🤬la jak w matrixie, najpierw nauka, później praca, żona, dzieci, i samochód musi być, i wypada pójść do wielkiego kina żeby postać w kolejce po nachos. Zap🤬lacie jak pojebańce wierząc w waszą misje w zagęszczeniu godnym zwierząt sterowani przez komercję i politykę. Tylko wieśniaki to równe chłopaki! chill nad jeziorkiem, jaranko można wychodować, normalne dziewczyny, wszyscy się znamy, nie przepracowujemy się a żyjemy wygodniej. Wiocha forever!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-17, 22:29 2
krawacik3 napisał/a:

Pojechałem wczoraj do Warszawy i się zgubiłem.
Wsiadłem nie do tej linii metra...

Linię mamy jedną, ale kierunki dwa. Pewnie wsiadłeś w złym kierunku. Spokojnie, to często się zdarza obcym. Tyle wrażeń naraz. Następnym razem jak będziesz chciał dojechać do Metro Centrum aby później przejść spacerkiem na Warszawę Centralną i dalej pociągiem udać się do swojej miejscowości, podążaj za tłumem z siatami, tobołkami i plecakami z których dochodzi pobrzękiwanie szkła.
Nie wpadnij tylko pod tramwaj będziesz patrzył na ZT, PKiN czy Mariott.

P.S.
Tramwaj to taki mały pociąg, mniejszy niż metro i pociągi PKP ale jeździ środkiem ulicy! Na pewno poznasz.

Od Zygmunta ukłony i różne wyrazy...
Zgłoś
Parzo 2013-10-17, 23:35 1
bebzal napisał/a:

@parzo he chyba paziu mniejsza skąd ty się urwałeś polaczku że twoją wartością społeczną jest posiadanie samochodu ty anty Polska k🤬o ee??? widać że kolejny plebs w dodatku kundel z gw🤬tu litewskiego!

nie nazywaj swojej matki psem litewskim bo sie obrazi, ż🤬dku z powstania, sorki niedopałku z ałszwic ale taki ból dupy to ty se możesz propagować na innych forach, idz skoncz zawodówe, bo inteligencją nie grzeszysz, widać po stylu wypowiedzi blokersie

podpis użytkownika

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 0:33 2
Ale wy wszyscy macie naj🤬e we łbach. Ci co wrzucają na Warszawę i Ci pseudowarszawiacy od pół pokolenia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 11:06
Dobra, nie jestem w ciemię bity, ale czy znalazł by się ktoś kto wytłumaczy mi ten żart?
Bo albo nie rozumiem albo jest po prostu mało śmieszny...
Widzę tylko że wywołał niemały między-miastowy konkurs obrzucania się mięsem...

Z góry dziękuję za objaśnienie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 15:09 1
najfajniejsze jest to, że przy naszej "stolycy" każde miasto może się całkiem nieźle dowartościować. Dajmy na to, jest taka malutka wioska, Rebe, zaraz przy granicy z Ukrainą. Będzie tam może z tysiąc mieszkańców. Wawa ma około 1.8 miliona. I taka Rebe ma tylko o jedną linię metra mniej, niż warszawioki

Były też plany, żeby osadzić w polskich realiach jakąś grę nawiązującą do serii Metro 2033 ale żadne studio nie chciało wziąć tej produkcji. Argumentowali to w ten sposób, że gra byłaby zbyt liniowa
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-19, 8:26
Radom, Sosnowiec, Warszawa - tylko trzy miasta hejtowane? Co wy, ludzie. Polaków stać przecież na więcej. xD
Zgłoś