Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:07
Warszawa
konto usunięte • 2013-10-16, 15:52
Pojechałem wczoraj do Warszawy i się zgubiłem.
Wsiadłem nie do tej linii metra...
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 20:35 2
sacrifice napisał/a:

Spi***aj do kuchni a nie się mądrzysz .

A cała reszta, tak jak ten łoś nade mną pewnie ma ból dupy, że ich miasteczka i inne wsie są utrzymywane właśnie z dochodu i obrotów Warszawy. Dziękuję, end of story.

HAHAHA, że co ? A ziemniaki i mleko się biorą z biedronki ? Gdyby nie "wsie" to by krawaty z głodu pozdychały.
Zgłoś
paczfiko 2013-10-17, 22:04 1
rozwiąże wasz problem
warżawa=pedały
reszta polski =ok
Ale w sumie lepszy warżawiak od roma, może jednak zostawię temat do przedyskutowania.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 22:05 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-17, 22:29 2
krawacik3 napisał/a:

Pojechałem wczoraj do Warszawy i się zgubiłem.
Wsiadłem nie do tej linii metra...

Linię mamy jedną, ale kierunki dwa. Pewnie wsiadłeś w złym kierunku. Spokojnie, to często się zdarza obcym. Tyle wrażeń naraz. Następnym razem jak będziesz chciał dojechać do Metro Centrum aby później przejść spacerkiem na Warszawę Centralną i dalej pociągiem udać się do swojej miejscowości, podążaj za tłumem z siatami, tobołkami i plecakami z których dochodzi pobrzękiwanie szkła.
Nie wpadnij tylko pod tramwaj będziesz patrzył na ZT, PKiN czy Mariott.

P.S.
Tramwaj to taki mały pociąg, mniejszy niż metro i pociągi PKP ale jeździ środkiem ulicy! Na pewno poznasz.

Od Zygmunta ukłony i różne wyrazy...
Zgłoś
Parzo 2013-10-17, 23:35 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 0:33 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 11:06
Dobra, nie jestem w ciemię bity, ale czy znalazł by się ktoś kto wytłumaczy mi ten żart?
Bo albo nie rozumiem albo jest po prostu mało śmieszny...
Widzę tylko że wywołał niemały między-miastowy konkurs obrzucania się mięsem...

Z góry dziękuję za objaśnienie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 15:09 1
najfajniejsze jest to, że przy naszej "stolycy" każde miasto może się całkiem nieźle dowartościować. Dajmy na to, jest taka malutka wioska, Rebe, zaraz przy granicy z Ukrainą. Będzie tam może z tysiąc mieszkańców. Wawa ma około 1.8 miliona. I taka Rebe ma tylko o jedną linię metra mniej, niż warszawioki

Były też plany, żeby osadzić w polskich realiach jakąś grę nawiązującą do serii Metro 2033 ale żadne studio nie chciało wziąć tej produkcji. Argumentowali to w ten sposób, że gra byłaby zbyt liniowa
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-19, 8:26
Radom, Sosnowiec, Warszawa - tylko trzy miasta hejtowane? Co wy, ludzie. Polaków stać przecież na więcej. xD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem