Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kamuha 2012-12-14, 21:55 1
l1nk napisał/a:

Slask murem otoczyc, zalac do pelna wszystko naokoło (tak, jestem ze slaska)

oj to rewelacja.
Z takimi celebrytami jak Waśniewska podbijecie świat.
Zgłoś
h................g 2012-12-14, 21:58 1
Przynajmniej cieć napisał warszawiaka a nie warszawianina
Zgłoś
speedster 2012-12-14, 21:58 1
kamuha napisał/a:

oj to rewelacja.
Z takimi celebrytami jak Waśniewska podbijecie świat.

Spójrz lepiej na to koloseum z błaznami na Wiejskiej
Jeden już z misją był ale mu coś nie poszło...

podpis użytkownika

Ni hoooya!
Zgłoś
h................g 2012-12-14, 22:02 1
speedster napisał/a:

Nie jestem przekonany czy na wiejskiej w tym koloseum jest choć jeden warszawiak. Do Warszawy zjeżdża bydło najazdowe z całej Polski pracować zarówno w sejmie jak i w ochronie TESCO
Zgłoś
cykut 2012-12-14, 22:58
Jako "rusek" z Podlasia powiem tak: stare, dobre i prawdziwe
Zgłoś
kamuha 2012-12-14, 23:01
speedster napisał/a:

Nie zamierzam patrzeć ... Mam wyj🤬e:)) ja nie pisałem o ogrodzeniu ksiestwa warszawskiego tylko przyznałem rację co do ogrodzenia murem śląska. Rewelacyjny pomysł.

Spina na stolicę jest nie po raz pierwszy. Przeważnie jak ktoś umieszcza już komentarz to w celu dowartościowania swojego zaścianka (bez urazy dla nikogo).

Co do wiejskiej (jak i całego miasta). Zbieranina "ludzi" z całego kraju. Takie polskie zoo. Czego o śląsku powiedzień nie można.

Tak na marginesie: w odpowiedzi ani słowa o tym że Sosnowiec nie jest śląskiem,a zagłębiem? To jak jest z tym murem? Goroli też ogradzamy?
Zgłoś
cykut 2012-12-14, 23:02 2
@hogg

A ty pewnie jesteś rdzenny "warsiawiak", którego ojciec nap🤬lał w polu pod Łomżą, tudzież inną "podwarszawską" miejscowością
Zgłoś
n................i 2012-12-15, 0:48 2
Podobny kawał
Wchodzi warszawiak do baru i prosi o whisky, barman się pyta czy z lodem, a w odpowiedzi słyszy
-hyhy, no jasne, że bez.
-A słomkę panu dać czy pan sobie z buta wyciągnie?
Zgłoś
k................0 2012-12-15, 1:22 2
nestofi napisał/a:

Podobny kawał
Wchodzi warszawiak do baru i prosi o whisky, barman się pyta czy z lodem, a w odpowiedzi słyszy
-hyhy, no jasne, że bez.
-A słomkę panu dać czy pan sobie z buta wyciągnie?

Zj🤬eś

-z lodem??
-bez loda hyhyhyhy
-a słomkę podać czy pan sobie z butów wyjmie

A o loda pyta barmanka a nie barman do c🤬ja.
Rozumiem, nie każdy umie opowiadać kawały w towarzystwie, ale w internecie??
Zgłoś
n................i 2012-12-15, 1:53
@kalosz
Przepraszam ciebie. Wiesz za co? Przez przypadek postawiłem ci piwo kmiocie i za to mi przykro.
Co to do k🤬y nędzy za różnica między barmanem i barmanką albo
-hyhy, no jasne, że bez.
lub
-bez loda hyhyhyhy.
Byłeś przy tym gdy powstawał ten dowcip? Policzyłeś ilość barmanek w stosunku do barmanów w warszawie? Czy jesteś po prostu cieciem liczącym na piwa za zjechanie czyjegoś komentarza?
No dawaj kmiocie, wyzywam cię.
Zgłoś
Kira. 2012-12-15, 10:14 1
nestofi, Ty naprawdę jesteś taki.. mało inteligentny, że nie zrozumiałeś tego kawału?

Zauważ różnicę między:
"bez lodu", a:
"bez loda".

Kiedy zrozumiesz(albo prędzej ktoś Ci powie), dowiesz się, dlaczego ma to być barmanka.
Zgłoś
n................i 2012-12-15, 11:51
Macie rację, myliłem się a kalosz zasługiwał na piwo mimo wszystko.
Zgłoś
fuutro 2012-12-15, 12:50 1
Warszawiak to najgorsza wersja gorola, takiej wiochy jak oni to nikt nie robi... chyba, że warszawiak w zagłębiu...
Zgłoś
E................n 2012-12-16, 13:54 1
Dobry kawał, piwo leci!
pozdrawia Kraków.
Zgłoś
h................g 2012-12-16, 17:16
cykut napisał/a:

@hogg

A ty pewnie jesteś rdzenny "warsiawiak", którego ojciec nap🤬lał w polu pod Łomżą, tudzież inną "podwarszawską" miejscowością

Jesteś jednym z tych, którzy uważają, że w Warszawie nie ma Warszawiaków, bo wszyscy, którzy tam mieszkają są twojego pokroju, czyli przybyli ze słoikami w torbie na kółkach z jakieś dziury w dupie za pracą, albo przyjęła ich Szkoła Głowna Przerzucania Gówna, i tak już zostali. Niczym nie błysnąłeś, przeważnie im większy kmiot, tym ma większy problem z tym, że ktoś jest z Warszawy, lub na siłę próbuje go zrównać do swojego poziomu gadką typu "Na pewno k🤬a ojciec, dziadek, był spod Grójca, Mławy czy innych Kozojebów Górnych" Lepiej byś się poczuł, jakbyś miał świadomość, że jestem tak jak ty z metropolii gdzie za centrum robi figurka święta przy szosie, czy ratusz lub remiza? ;D
Zgłoś