👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@ujebuto Osoba z małego miasta może być o WIELE LEPIEJ wyedukowana niż z Warszawy. Patrząc na tych ludzi boję się co będzie z tym państwem. Pójdą na studia i będą państwem rządzić, będziemy mieli cały rząd z Komorowskich. :o Boże widzisz i nie grzmisz.
dobrze że 90% "warszawiaków" jest ze wsi. tych 10% nie pokazali po prostu

to nie warszawskie bystrzaki!!!
To przyjezdne ścierwo psujące renomę i normalne relacje rodowitym mieszkańcom tego miasta z resztą Polski.
Przepraszam Was za nich!!!
To nie WARSZAWIACY, ale WARSZAWIANIE (0 polotu, kultury, obycia; 100% prostactwa, much w nosie, zakłamania)
To przyjezdne ścierwo psujące renomę i normalne relacje rodowitym mieszkańcom tego miasta z resztą Polski.
Przepraszam Was za nich!!!
To nie WARSZAWIACY, ale WARSZAWIANIE (0 polotu, kultury, obycia; 100% prostactwa, much w nosie, zakłamania)

I dlatego edukacja powinna być prywatna. Po co marnować pieniądze podatników? Obniżyć podatki, znieść obowiązkowe nauczanie.

po zachowaniu niektórych widać, że fake. Aż dziw, że sadole dają się nabrać

No cóż - mało piwek bo niewielu czai wtopy i brak wiedzy.
Nie - jednak to niemożliwe - obejrzałem więcej niż pierwsze 10 sek. i to fake.
Nie - jednak to niemożliwe - obejrzałem więcej niż pierwsze 10 sek. i to fake.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie