👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mar173 napisał/a:
kolejny z🤬b co pochwala znęcania się na bezbronnym
powtórzę się, jeżeli nie eutanazja to robisz wszystko by nie cierpiał, chyba że chcesz zabić humanitarnie bez znęcania to pójdziesz do więzienia
Ojciec mógł wytrzeć fiuta o firankę, ale jednak mamy ciebie. Przeczytaj powoli jeszcze raz co napisałem bo widać, że myślenie to dla ciebie obcy sport
Bul_od_bytu napisał/a:
Ojciec mógł wytrzeć fiuta o firankę, ale jednak mamy ciebie. Przeczytaj powoli jeszcze raz co napisałem bo widać, że myślenie to dla ciebie obcy sport
aaa to według ciebie nikt ma nie robić dzieci, trzeba wyciągnąć za wczasu
xD
debil nigdy nie przyzna racji mądremu, tak to już jest
Być może kiedyś w odległej przyszłości ktoś wykopie jego szczątki, a zwolennicy hipotezy o starożytnych astronautach stwierdzą że to dowód na to że w XXI w. na Ziemi przebywali kosmici.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie