Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Losblo232 2024-07-19, 15:22
Starej chyba miednica pekl
Zgłoś
kupus 2024-07-19, 15:39

jak końcowy boss w gierce
Zgłoś
zarazki1 2024-07-19, 16:00
To rubber johnny !
youtube.com/watch?v=eRvfxWRi6qQ
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-07-19, 16:01
mar173 napisał/a:

kolejny z🤬b co pochwala znęcania się na bezbronnym
powtórzę się, jeżeli nie eutanazja to robisz wszystko by nie cierpiał, chyba że chcesz zabić humanitarnie bez znęcania to pójdziesz do więzienia

Ojciec mógł wytrzeć fiuta o firankę, ale jednak mamy ciebie. Przeczytaj powoli jeszcze raz co napisałem bo widać, że myślenie to dla ciebie obcy sport
Zgłoś
mar173 2024-07-19, 16:17
Bul_od_bytu napisał/a:

Ojciec mógł wytrzeć fiuta o firankę, ale jednak mamy ciebie. Przeczytaj powoli jeszcze raz co napisałem bo widać, że myślenie to dla ciebie obcy sport

aaa to według ciebie nikt ma nie robić dzieci, trzeba wyciągnąć za wczasu
xD

debil nigdy nie przyzna racji mądremu, tak to już jest
Zgłoś
3mortis 2024-07-19, 16:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
slupczanin 2024-07-19, 16:28 1
Ale musi boleć glowa od takiej zajebistej głowy.
Zgłoś
myku89 2024-07-19, 17:37
Aż mnie cofnęło
Zgłoś
Cymesowy 2024-07-19, 17:53 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Xevik20 2024-07-19, 18:15 2
Zgłoś
Leszek1337 2024-07-19, 18:22
Wygląda jak nażarty kleszcz
Zgłoś
elim 2024-07-19, 18:45
Być może kiedyś w odległej przyszłości ktoś wykopie jego szczątki, a zwolennicy hipotezy o starożytnych astronautach stwierdzą że to dowód na to że w XXI w. na Ziemi przebywali kosmici.
Zgłoś
sokol358 2024-07-19, 19:45
Totem wlasnego egoizmy
Zgłoś
rutrar 2024-07-19, 20:23
Zgłoś
Wiewór 2024-07-19, 22:04 2
Czytam z ruchu warg. On na końcu wyszeptał “zabij mnie”.
Trzeba być chorym zwyrodniałym pojebem bez ludzkich uczuć żeby trzymać go przy życiu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem