Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Watch out red guy!
m................i • 2011-12-14, 13:42
Watch out red guy!

Nagrywane kalkulatorem, jak zwykle.
Zgłoś
s................z 2011-12-14, 22:42
na którego w czerwonym?
Zgłoś
akryl849 2011-12-14, 22:52 3
zawsze wiedziałem, że trzeba się trzymać z dala od tych czarnych brudasów. ja nie wiem, co za świat, wszystko co czarne jest poj🤬e
Zgłoś
S................q 2011-12-14, 23:19
jakby chociaż z jednej strony stały laski, to też bym na to poszedł
Zgłoś
Stranuh 2011-12-15, 0:17
Hmm... "ściana śmierci" widziałem kiedyś w necie podobne tylko że kolesia ze środka karetka zabrała
Zgłoś
B................2 2011-12-15, 14:34
niemyte długowłose pogo!!! że to jeszcze istnieje!!!!!!
Zgłoś
axtxn 2011-12-15, 21:42
akryl849 napisał/a:

zawsze wiedziałem, że trzeba się trzymać z dala od tych czarnych brudasów. ja nie wiem, co za świat, wszystko co czarne jest poj🤬e

Jak mozesz tak o rodzicach swoich :/ co za naród...
Zgłoś
HEILicopter 2011-12-15, 22:58 1
Zalosni jestescie. Wyp🤬alajcie hejterzy do swoich "klubikow" pelnych technojebow i bawcie sie do disco-polo albo innego szitu puszczanego z plyty, o ile was tam wpuszcza, dzieciuchy. A okreslenie "brudasy" na ludzi lubiacych metal jest juz nudne. Wole przebywac w takim towarzystwie niz w towarzystwie tepakow w bialych dresach abidasa, rznacych jakies puste szmaty, co sie podpisac nie potrafia.

C🤬j wam na ryj.
Zgłoś
.................. 2011-12-15, 23:00
pilaf666 napisał/a:

Zalosni jestescie. Wyp🤬alajcie hejterzy do swoich "klubikow" pelnych technojebow i bawcie sie do disco-polo albo innego szitu puszczanego z plyty, o ile was tam wpuszcza, dzieciuchy. A okreslenie "brudasy" na ludzi lubiacych metal jest juz nudne. Wole przebywac w takim towarzystwie niz w towarzystwie tepakow w bialych dresach abidasa, rznacych jakies puste szmaty, co sie podpisac nie potrafia.

C🤬j wam na ryj.

Oj spokojnie, nie wiesz jak to jest?

Jeden lubi córkę matki, inny psa sąsiadki. Nie ma co się unosić.
Zgłoś