📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

niby się żyje na tym świecie kilka dobrych latek , a i tak cały czas rozwój zadziwia . Ciekawe co to bedzie w 2050
Widzę że kolega hayabusa jakiś uczulony na punkcie 1,9 tdi .Pewnie kolega ma bmw lpg albo złe wspomnienia z dzieciństwa
Co do bycia specem to ci powiem że już robiłem hydrografiką (to nie były elementy samochodu), powiem że nie jest to proste, dodatkowo temat jak felgi to już wyczyn. Lepiej spróbować samemu bo satysfakcja większa jak się uda. Ale ty pewnie masz takiego kolegę co był wszędzie pytał o wszystko i wie wszystko tylko czy nie szkoda wam czasu i kasy żeby do stolycy dojeżdżać tylko po to żeby o coś pytać.

Efektownie wygląda, ale takie felgi kojarzą mi się tylko z autami, z podziurawionymi tłumikami prowadzonymi przez pedałów w włosach na żel...

Dziewczyny od dawien dawna już sobie tak malują paznokcie we wzorki. Nic odkrywczego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie