Ważenie przed galą KSW 19 czterech fighterów z dwóch walk wieczoru - Mamed Khalidov vs. Rodney Wallace oraz Mariusz Pudzianowski vs. Bob Sapp
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
rydzo2008 napisał/a:
jesteście debilami ? od początku do końca cały przebieg walki warzenia i wszystkie filmiki są ustalone i zapisane w kontrakcie robią show dla debili a wy się tym jaracie i myślicie ze to na poważnie a ci dwaj promotorzy stylu co odciągaj sapa i Pudzian tak bardzo się cieszą ze wy to kupujecie
a ja myślałem, że warzyć to można piwo.
Murzyn nabrudził jak by był u siebie, dostanie w pysk od Pudziana.
Cytat:
KupSobieWalkę z boksem zawodowym
bo walka Kliczki z Mormeckiem nie było wcale ustawiona
Mam wrażenie, że tam w kontrakcie było nawet zapisane w której rundzie ma być nokaut.
Fatalna rozpiska. Zarówno Mamed jak i Pudzian, łatwiejszych rywali sobie nie mogli wymarzyć.
bob to bardziej showmen niz fighter
swietnie bedzie sie ogladac jak go mariusz zjedzie ..
swietnie bedzie sie ogladac jak go mariusz zjedzie ..
Jaka żenada to KSW...Tylko Mamed i Wallace trzymają pewien poziom kultury.
@up A według Ciebie pudzian to fighter? Dużo mu brakuje do tego żeby go tak nazywać
@up A według Ciebie pudzian to fighter? Dużo mu brakuje do tego żeby go tak nazywać
Mamed jest świetnym kolesiem. Zawsze traktuje rywali z należytym szacunkiem, olbrzymie umiejętności, skromność, 100% klasy:)
2:30 hahhaha Miesny Mario, ty go zjesz, ty go zjesz, miesny mario hopa hopa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie