Ważenie przed galą KSW 19 czterech fighterów z dwóch walk wieczoru - Mamed Khalidov vs. Rodney Wallace oraz Mariusz Pudzianowski vs. Bob Sapp
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
Sapp przed ważeniem nie chciał przez chwilę podać ręki sędziemu, myślał że to jakiś polski zwyczaj
@ deniZ
Bob Saap to zero i nic nie znaczący dziadek... ostatnie 9 walk z rzędu przegrał i teraz zaliczy dziesiątą....
Piszę to jako lubiący ten sport, a nie Pudziana ;/
Bob Saap to zero i nic nie znaczący dziadek... ostatnie 9 walk z rzędu przegrał i teraz zaliczy dziesiątą....
Piszę to jako lubiący ten sport, a nie Pudziana ;/
Sama prawda, niestety... A ja czekam na gali jedynie na walki, a nie na telewizyjne szopki...
Myślałem że ten czarny trzyma mięsnego jeża ale widać nie przygotował się do walki wystarczająco.
Bob Sapp to już emeryt, trochę nie fajnie by było jakby wygrał. Już z dwoma emerytami Mariusz przegrał oby z tym mu się udało .
nie no co to za KSW bez wielkiego testosterona najmanka wstyd,a tak prawde mowiac co to za zorganizowane wazenie w spodniach haha
@deniZ
Mów co chcesz ale ja i tak liczę , że Mariusz pokona tego goryla .
PS:dobrze by zrobił gdyby jego brat nie występował na jego wejściu - porażka jak dla mnie.
Mów co chcesz ale ja i tak liczę , że Mariusz pokona tego goryla .
PS:dobrze by zrobił gdyby jego brat nie występował na jego wejściu - porażka jak dla mnie.
To są prawdziwi sportowcy - kulturalny uścisk dłoni, honorowe zachowanie. Bo taki Najman, czy Chisora to dla mnie zera pozbawione krzty ducha sportu. Mamed to wojownik z krwi i kości
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie