frajer najman nie podaje ręki Robertowi Burneice (aka Hardcorowy Koksu)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:24 jaka pompa poszła z najmana
nie chce bronic najmana ale po tym co robert z niego robil w necie i jak go wysmiewal i jakie z niego mial POMPY to nie dziwie sie ze tamten mu reki nie podal
konto usunięte
2012-04-26, 22:51
w sumie to sie Najmanowi nie dziwie (niezlesie koksu z niego zial w roznych filmikach, w sumie to kazdy sie z niego zieje ja tez) chociaz tez go nie lubie, ale burneika w sumie tez prymityw, sapie sie tak ale w walce bedzie wygladal pewnie jak pudzian w bodajrze trzeciej walce "red balloon"
Mi się jednak wydaje, że Robert przegra. Obym się mylił.
konto usunięte
2012-04-26, 23:00
różaniec na szyi najman ma. co za ciec
konto usunięte
2012-04-26, 23:08
przeciez kazdy wie ,ze ta walka to dla pieniedzy , bo Burneiki same nazwisko to reklama ,a cala walka bedzie jak walka najmana z pudzianem Burneika slabo kondycyjnie chce szybko skonczyc ,a Najman chce jak zwykle "przetrzymac pare minut i potem wygrac kondycyjnie" ale i tak mu to nie wyjdzie
konto usunięte
2012-04-26, 23:08
Polecam Najmana. Robert Biedroń
konto usunięte
2012-04-26, 23:16
kuuuurwa niech ktoś powie Robertowi żeby przez pierwsze 3 rundy najmana nie klepał bo chcesz chociaż popatrzeć przez moment jak koksu kruszy mu czaszke
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
gimbaza się jara
Nadal stoi, a już miałem nadzieje
konto usunięte
2012-04-26, 23:49