👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta wielka w kuchni na krowim łańcuchu by się zerwała
tu trzeba czegoś mocniejszego.

nie rozumiem TEGO... rozumiem, kiedy kobieta uczy się walczyć, żeby poradzić sobie z niespodziewanym napastnikiem na ulicy, który z natury jest od niej większy i silniejszy. nie ogarniam tylko, jak baby mogą upaść się do rozmiarów tucznika i zamieniać swoje mordy na tłuczone kotlety. tego to już nawet wyr🤬ać się nie da, bo testosteron zamienił piczke na jajka.

@minusator z taką różnicą wagi, wzrostu, siły nie trzeba umieć zadawać ciosów. Szczególnie jak się ma czarny pas w bjj. Jakby się robiło ciepło to od razu zejście w nogi i jakaś technika kończąca. Gabi to nie dość, że potwór, dziwadło to jeszcze na prawdę umie dobrze walczyć.
ClariceStarling napisał/a:
@minusator z taką różnicą wagi, wzrostu, siły nie trzeba umieć zadawać ciosów. Szczególnie jak się ma czarny pas w bjj. Jakby się robiło ciepło to od razu zejście w nogi i jakaś technika kończąca. Gabi to nie dość, że potwór, dziwadło to jeszcze na prawdę umie dobrze walczyć.
TĘSKNIE Clarice !

hellbwoi napisał/a:
Kiedyś był blok dla rolników w sobotę, tam podawali ceny skupu żywca...
Agrobiznes ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie