Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wilku220 2013-05-29, 13:10 2
Pierwszy koleś zwalniał i wcale szybko nie popylał, zahamował gw🤬towniej, dopiero na samym końcu. Żadnych korków tam nie było, żeby ktoś musiał jechać drugiemu na zderzaku. Jeśli ktoś nie pamięta o utrzymywaniu bezpiecznej odległości to niech da sobie spokój z samochodem i przesiądzie sie na rower. Przynajmniej nikomu wielkiej krzywdy nie zrobi.

podpis użytkownika

Siku...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-29, 13:20 4
Velture napisał/a:

J🤬e barany. Od dziecka ojciec mnie uczył ,że jak ci jakiś kot, srot, pies, kaczka czy inne gowno wyleci na droge to nie hamować nigdy bo więcej szkody będzie po hamowaniu i jeszcze zagrożenie dla ludzi.

Jebie mnie jak bestialsko to zabrzmi ale miałem w zyciu wiele takich sytuacji gdzie mi jakieś małe zwierzęta wyskakiwały (w tym psy) i po prostu jechałem dalej. Nigdy nie hamowałem. Mówi się trudno. Życie.

Ty kiedyś też możesz mieć dzieci.. Przerażające!
Zgłoś
cenius 2013-05-29, 13:30 3
Widze że zachowanie bezpiecznego odstępu w tym k🤬ystanie to abstrakcja.
Zgłoś
~Velture 2013-05-29, 16:53
Nihilista napisał/a:

Ty kiedyś też możesz mieć dzieci.. Przerażające!

Co mają dzieci do zwierząt wylatujących na ulice? Jebnij się w łeb zanim coś napiszesz.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-29, 18:27 1
Velture napisał/a:

Co mają dzieci do zwierząt wylatujących na ulice? Jebnij się w łeb zanim coś napiszesz.

Spróbuj pomyśleć przez chwilę i wysnuć dalej idące wnioski. Twoje dzieci, wychowane przez ciebie, mogą mieć podobnie wypaczone podejście do jeżdżenia i zwierząt, co ich tatuś szkolony przez kolejnego słabego kierowcę - czyli dziadka. Nie mam po co "się j🤬 w łeb", jednak ciebie bym solidnie p🤬lnął, gdybyś mi psa z głupoty przejechał "bo przecież nie wolno hamować ani omijać - to niebezpieczne!". Może to i dobrze, że go jednak nie mam..
Zgłoś
~Velture 2013-05-29, 19:01
C🤬ja byś mi mógł pociągnąć i dobrze o tym wiesz. Jeśli jesteś debilem co psa nie potrafi upilnować to byś mi jeszcze płacił za rozj🤬y zderzak jakbym ci skasował psa bo by mi się wp🤬lił na ulice bez opieki.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-29, 19:16 1
Lisy bez opieki też rozjeżdżasz, a może jeszcze małych cyganów? Gdzieś jest granica i zabijanie wszystkiego, co wyjdzie na drogę, nie jest normalne - zwłaszcza, jeśli małym ruchem kierownicy możesz ocalić jakieś istnienie. Psa miałem mieć, ale jednak nie mam, coś o tym wspominałem, a za propozycję dziękuję, nie trafiłeś swojego. Myślę, że na żywo nie odważyłbyś się ze swoją orientacją tak afiszować.
Zgłoś
~Velture 2013-05-29, 21:31
Nie myśl tyle bo myśliwym zostaniesz.

podpis użytkownika

Zgłoś