👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koks mu na nosie powinien zostać jeszcze, bo oczy i tak już dużo zdradziły jak i zachowanie
Szalony Borek

Koks mu na nosie powinien zostać jeszcze, bo oczy i tak już dużo zdradziły jak i zachowanie
Szalony Borek

Chodzi głownie o to, że w tym samym czasie była gala boksu, płatna. No i w netach jest duzo streamu z wykradania relacji. A że polsat nie zarabia ile by chciał. To poblokowali jakieś tam źródła, no i z automatu wyłaczyli, przerwali tą aukcje. Telewizja sie tłumaczy ze to bład ludzki, przypadek, że nie chcieli. Jakieś pozwy się szykuja. Czytałem na akiejś stronce. Zresztą pełno tego w necie.
Mam wrażenie, że sadistic to jest wylęgarnia wszelkiego hejtu, ludzie tylko tutaj wchodzą by wylać swoją frustrację i poobrażać bo im w zyciu nie idzie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie