Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-06-01, 23:07
dobrze

niech się zacznie uczyć bo pójdzie do gimnazjum
Mam dar przewidywania, jeszcze przed włączeniem filmiku doskonale wiedziałem w jakim kraju rozgrywa się akcja
konto usunięte
2012-06-02, 1:39
Beniu_Beniu napisał/a:
dosłownie
Dosłowne wbijanie wiedzy wygląda tak:
Poza konkursem: debilowi łapy bym połamał, gdyby tak zrobił z moim dzieciakiem.
konto usunięte
2012-06-02, 1:44
Cyrk
2012-06-02, 1:45
konto usunięte
2012-06-02, 2:55
Wydaje mi się że to jego ojciec jest i on właśnie został wezwany do szkoły lub coś, według słów tego gościa to klasa musiała się za tego chłopaka wstydzić, pewnie coś dzieciak przeskrobał. Koleś jest w ubraniu wyjściowym nie widziałem jeszcze nauczyciela chodzącego po klasie w skórzanej kurtce.
A uderzenie w potylicę z taką siłą naprawdę jest przesadą, od czego dzieciak ma DUPĘ...
Mnie się wydaje że ten gościu jest jego ojcem, bo jest ubrany w kurtkę czyli przed chwilą wszedł. Nie widziałem nauczycieli w kurtce chodzących po klasie. Dzieciak coś przeskrobał i ten gość coś mówi o tym że jeśli ten chłopak znowu coś przeskrobie i klasa będzie musiała się wstydzić, to on znowu przyjdzie.
A to uderzenie w potylicę naprawdę jest za mocne. Lepiej jakby dostał w DUPĘ.
Mnie się wydaje że ten gościu jest jego ojcem, bo jest ubrany w kurtkę czyli przed chwilą wszedł. Nie widziałem nauczycieli w kurtce chodzących po klasie. Dzieciak coś przeskrobał i ten gość coś mówi o tym że jeśli ten chłopak znowu coś przeskrobie i klasa będzie musiała się wstydzić, to on znowu przyjdzie.
eablack,
Wiesz... My na prawdę umiemy czytać i pisanie tego samego 4x nie sprawi, że przeczytamy to dokładniej a jedynie warna dostaniesz albo cóś.
A bicie dzieci jest WYJĄTKOWO dojrzałe.
Ja byłem nie ugięty i nic nie pomagało tylko rozmowa. Bicie dziecka prowadzi jedynie do tego, że później wyładowuje się na kolegach czy innych uczniach. Bić to można tylko jeśli żadne słowa nie docierają. Chociaż efektywniejsze, jest ukaranie zabraniem czegoś albo zamknięciem w kiblu np. Posiedzi z godzinę i dotrze za którymś razem, że nie warto się tak zachowywać.
konto usunięte
2012-06-02, 9:03
mi kiedyś mama powiedziała, że jak mi ktoś przywali/zrobi krzywdę to mam mu oddać, zapomniała powiedzieć że nauczycieli to nie dotyczy
wiec ja jako grzeczne dziecko, gdy oberwałem od córki nauczycielki (w obecności rzeczonej N.) plecakiem w twarz "bo jej się nudzi" co skwitowałem piękną serią polskich epitetów na temat tej dziewczyny, nauczycielka oczywiście zareagowała uderzając mnie z całej siły w twarz za zwyzywanie jej córki, jako że chodziłem wtedy intensywnie na karate i ju-jitsu, a i jak się wścieknę to różne rzeczy wyprawiam, to nauczycielka poleciała w kierunku szafy stojącej obok z gracją wora ziemniaków i zaliczyła krótka niewydolność oddechową
efektem ona wyleciała dyscyplinarnie z roboty, a ja dostałem tylko upomnienie od dyrektorki w zamian za niezgłaszanie sprawy do kuratorium
ech te błogie czasy podstawówki, a to już 10 lat mija
Cyrk
2012-06-02, 9:38
eablack napisał/a:
A uderzenie w potylicę z taką siłą naprawdę jest przesadą, od czego dzieciak ma DUPĘ...
Naprawdę chcesz się pytać na sadolu od czago dzieciak ma dupę? Księdza się lepiej spytaj...