👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uuu ale spina ;D Mam znajomego inwalide, czasem podobne teksty leciały i koleś się śmiał z tego, a odmawiając wódki mówił że "po pijaku nie jeździ" (kolo jeździ na wózku inwalidzkim). Nawet inwalidzi potrafią mieć większy dystans do siebie i poczucie czarnego humoru niż większość "sadoli" na tym forum
Kawał ostry - lubie takie, a skoro większość ludzi się tak burzy to polecam im tą stronkę ---> kwejk.pl

won z tym gównem, pajacu.. Masz problem wiazac nogi to amutuj, a nie na siłe tu wrzucasz -.-'

Sadistic jest teraz oblegany przez katoli i pisowców, cóż się dziwić że każdy się oburza.. Sadol skończył się ponad rok temu. A ja chętnie autorowi wątku dam piwo, bo moja laska teraz jeździ na wózku i muszę ją r🤬ać na włączonym hamulcu. Peace.
Ludzie bez rąk też nie muszą wiązać butów... a nam zawsze pod górkę

Jak chcecie pooglądać różowe kucyki i sweetaśne obrazki, to idźcie na kwejka, czy inne besty. Won z Sadistica wrażliwce!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie