Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
B................3 2013-06-12, 16:05 3
Uuu ale spina ;D Mam znajomego inwalide, czasem podobne teksty leciały i koleś się śmiał z tego, a odmawiając wódki mówił że "po pijaku nie jeździ" (kolo jeździ na wózku inwalidzkim). Nawet inwalidzi potrafią mieć większy dystans do siebie i poczucie czarnego humoru niż większość "sadoli" na tym forum Kawał ostry - lubie takie, a skoro większość ludzi się tak burzy to polecam im tą stronkę ---> kwejk.pl
Zgłoś
E................2 2013-06-12, 16:08
won z tym gównem, pajacu.. Masz problem wiazac nogi to amutuj, a nie na siłe tu wrzucasz -.-'
Zgłoś
MichaU 2013-06-12, 16:14 5
Sprajt18 napisał/a:

To chodz k🤬a boso buraku j🤬y

tomiknn napisał/a:

Jak wiązanie butów do dla Ciebie problem, to ile Ty masz k🤬a lat? 5?

Mentorstajl napisał/a:

Absurdalnie autor obrazka ma pok🤬iony łeb,nawet na sadisticu trzeba mieć szacunek do inwalidów tego stopnia.Bo wątpię że ktoś chciałby być na ich miejscu.

maciek24043 napisał/a:

Tak ci to nie pasuje zjebie genetyczny to up🤬l sobie nogi przy samej dupie...

Czarnarzepa napisał/a:

Autor: "Michauke". J🤬a gimbaza, żebyś sam tak skończył.

czeslaweq napisał/a:

Na kwejka z tym spierwypierpap🤬laj

Eryk12 napisał/a:

won z tym gównem, pajacu.. Masz problem wiazac nogi to amutuj, a nie na siłe tu wrzucasz -.-'

I jak to ma być strona z czarnym humorem, skoro takie wrażliwe p🤬dy jak wy tu siedzą? Jak jesteście tacy wrażliwi, to sadistic.pl nie jest dla was. Idźcie na kwejka.

podpis użytkownika

Zgłoś
wojf 2013-06-12, 16:22 1
Michauke napisał/a:

I jak to ma być strona z czarnym humorem, skoro takie wrażliwe p🤬dy jak wy tu siedzą? Jak jesteście tacy wrażliwi, to sadistic.pl nie jest dla was. Idźcie na kwejka.

To co wstawiles to nie jest czarny humor tylko jakies gowno, skad to w ogole k🤬a wziales? Juz c🤬j z tym, ze kpisz z inwalidow, to jeszcze jest do zrozumienia w koncu to sadistic no ale k🤬a zeby sie jarac takim syfem?
Zgłoś
MichaU 2013-06-12, 16:28 2
wojf napisał/a:

To co wstawiles to nie jest czarny humor tylko jakies gowno, skad to w ogole k🤬a wziales? Juz c🤬j z tym, ze kpisz z inwalidow, to jeszcze jest do zrozumienia w koncu to sadistic no ale k🤬a zeby sie jarac takim syfem?

Nie jaram się tym, ale rozśmieszyło mnie. Jak widać weszło na główną, więc można wywnioskować, że nie tylko mnie. Są i tacy (co widać w komentarzach), którym to nie podeszło i się strasznie napinają. Obrazek nie jest mojego autorstwa. Myślę, że nawet jego autor tak nie uważa.
P.S. z gimnazjum to są ci młodzi gniewni co tak spinają dupę.

podpis użytkownika

Zgłoś
a................n 2013-06-12, 16:38
kiedyś też był butthurt, bo wstawiłam obrazek z jakimś aktorem-cz🤬chem na wózku. Ależ to były czaaasy... Nawet chyba warna dostałam, ale c🤬j.
Zgłoś
taziu 2013-06-12, 16:51 3
Sadistic jest teraz oblegany przez katoli i pisowców, cóż się dziwić że każdy się oburza.. Sadol skończył się ponad rok temu. A ja chętnie autorowi wątku dam piwo, bo moja laska teraz jeździ na wózku i muszę ją r🤬ać na włączonym hamulcu. Peace.
Zgłoś
broniu 2013-06-12, 18:00 3
Ludzie bez rąk też nie muszą wiązać butów... a nam zawsze pod górkę
Zgłoś
c................y 2013-06-12, 18:17
Jak chcecie pooglądać różowe kucyki i sweetaśne obrazki, to idźcie na kwejka, czy inne besty. Won z Sadistica wrażliwce!
Zgłoś
S................o 2013-06-12, 20:47
K🤬a ale zabawne. To co widze tutaj to nie czarny humor. Tylko nieśmieszne gimbusiarskie obrazki urwane z chamsko.pl i innych gówien zmieszanych z błotem.
Zgłoś