📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stare dziady a takie głupie ehh cóż witamy w Polsce - Kraju Absurdów (tu bez obrazy ;p )
Jestem tylko ciekaw czy gdyby zebrać sporo podpisów na petycji na temat odwołania jakiegoś święta katolickiego. Które może wyimaginowanie ranić uczucia Ateistów. Czy udało by się zakazać tego święta. W końcu prawo to prawo xDD
Jestem tylko ciekaw czy gdyby zebrać sporo podpisów na petycji na temat odwołania jakiegoś święta katolickiego. Które może wyimaginowanie ranić uczucia Ateistów. Czy udało by się zakazać tego święta. W końcu prawo to prawo xDD

Jutro na olsztyńskiej starówce grają Vader i Marduk i to 5m od kościoła. Jestem ciekaw ilu kato-faszystów sie pojawi demonstrować swoje wielkie niezadowolenie hehe:P

Właśnie ludzie zajmują się pierdołami, a mogliby np uczyć ortografii. Innym wytykasz (NUSZ siE w kieszONce otFiera jaG widzE ortografiE nie_ ktUryH ÓRZyTkoFnikUF...), a sam nie potrafisz. A wystarczyłoby włączyć sobie słownik w przeglądarce. Mi też się nóż w kieszeni otwiera jak widzę słowa 'urzędą' i 'sądą', które nie istnieją. Chyba, że napisałeś tak celowo, w co wątpię.

ten koncert z satanizmem wspólnego nie miał nic, z tego co wiem, jak i same zespoły też.. buractwo na poziomie polaków katolików przedstawione bardzo ładnie ;D

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie