Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To gunwo wjedzie do Europy a raczej będzie służyć władzo do poganiania i pilnowania niepokornego plebsu.
Ponad 10 lat temu zachód śmiał się z chińczyków że ich komusza władza zainstalowała kamery gdzie się da. Monitoring mają wszędzie a kamer jest więcej niż ludzi.
W UK już odpalany jest system monitoringu ai do "dbania o porządek itp"
Chyba nie trzeba pisać do czego to i jak się skończy.
UE też to zaakceptuje. Władza lubi kontrolę a idioci będą jeszcze promować że to dla ich dobra a jak się będziesz stawiać to cię od faszystów/terrorystów wyzwą.
„To nie wydarzy się za mojego życia, więc kogo to obchodzi”. Ponieważ oczywiście krótkoterminowe myślenie nigdy wcześniej nie doprowadziło ludzkości do katastrofy. Problemem ze sztuczną inteligencją i robotyką nie jest tylko jakiś odległy scenariusz Skynetu; to stała erozja ludzkiej autonomii, zastępowanie pracy, uzbrajanie algorytmów i coraz większe oderwanie podejmowania decyzji od ludzkiej moralności. Nie potrzebujesz armii zabójczych robotów, kiedy rządy i korporacje mogą już manipulować całymi populacjami za pomocą nadzoru opartego na sztucznej inteligencji i inżynierii społecznej. Kiedy zagrożenie stanie się niezaprzeczalne, będzie za późno. Ale jasne, śmiej się dalej. Historia kocha tych, którzy drwią z nieuniknionego.
Nawet jeśli to taka jest cena postępu. Chcemy jako gatunek ciągle się doskonalić, więc postęp technologiczny jest wskazany. Jeśli komuś się to nie podoba to może wyjechać do krajów 3 świata i się świetnie bawić ;d
Nawet jeśli to taka jest cena postępu. Chcemy jako gatunek ciągle się doskonalić, więc postęp technologiczny jest wskazany. Jeśli komuś się to nie podoba to może wyjechać do krajów 3 świata i się świetnie bawić ;d
Naiwne przekonanie, że „postęp” jest z natury dobry. Ponieważ historia nigdy nie pokazała, że postęp technologiczny jest wykorzystywany do tyranii, prawda? Postęp bez moralności jest po prostu bardziej wymyślną drogą do zniszczenia. Bez Boga twoja tak zwana „poprawa” jest bezkierunkowa. Jak rakieta bez celu.
A co do twojego zadufanego odrzucenia krajów „trzeciego świata” — może zastanów się, jak wiele z nich cierpi właśnie z powodu bezbożnego, napędzanego chciwością „postępu”, który tak dumnie popierasz. Prawdziwy postęp nie jest tylko technologiczny. Jest moralny, duchowy i wieczny. A to przychodzi tylko przez Chrystusa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie