Niektórym puszczają nerwy
Niektórym puszczają nerwy
Idź się zesraj pod swoim ruSSkim drzewem, chyba że wujek już ci kibel z Ukrainy przywiózł?
a ty idz sie zesraj pod swoim ukrainskim drzewkiem, chyba ze wujek z ukrainy juz ci kibel za nasze pieniadze kupil, idz im wrzucic do puszki wiecej amebo jedna
a ty idz sie zesraj pod swoim ukrainskim drzewkiem, chyba ze wujek z ukrainy juz ci kibel za nasze pieniadze kupil, idz im wrzucic do puszki wiecej amebo jedna
Ot, kacap, czyli zwykły ruSSki głupek. Dałes odpowiedź, że aż mi poszła w... - no właśnie, w co, bo to poziom sprzed gimbazy. NIe produkuj się więcej, bo się obnażasz
gardzę ludźmi, którzy garną się do zabijania
Tym samym oświadczasz, że gardzisz swoimi kacapskimi braćmi?
W całej Europie zachodniej protesty antynatowskie. Ludzie chcą wystąpienia z Nato. Warto o tym mówić, bo u nas jak zwykle zaścianek.
Hahha .. tak .. dlatego kolejne 2 kraje wstępują do NATO
Nie mam kacapskich braci, chyba ze jesteś szwabem i tak nazywasz Polaków... wcale by mnie to nie zdziwiło. A do Rosjan nic nie mam.
Przecież to NATO rozpętało tę wojnę dzbanie, i o to chodzi w tych protestach...
No ale NATO jest zaszczepione na covid wiec według WAS paranoików wszyscy nie powinni zyc ... to jak mogli rozpetac wojne ?
Pozatym NATO wysłalo kolejne Himarsy z pociskami M30a1 ... jedna rakieta ma 180 000 wolframowych kulet ... czyli jedna rakieta robi sito z bolszewi jak milion rurabomberów
Putinek juz sra w majteczki
Nie mam kacapskich braci, chyba ze jesteś szwabem i tak nazywasz Polaków... wcale by mnie to nie zdziwiło. A do Rosjan nic nie mam.
Serio nie wiesz, że ruskich się kacapami nazywa? Słabo, słabo...
A to że "nic do ruskich nie masz", da się bardzo szybko wywnioskować z twoich postów tutaj
Przecież to NATO rozpętało tę wojnę dzbanie, i o to chodzi w tych protestach...
Tak było…. NATO przekonało Putina żeby zaatakował Ukrainę. Podobno Putin skwitował to słowami: "zaszaleje na stare lata i teraz każdy na świece zobaczy jaka mamy potężną armię.
Tak było…. NATO przekonało Putina żeby zaatakował Ukrainę. Podobno Putin skwitował to słowami: "zaszaleje na stare lata i teraz każdy na świece zobaczy jaka mamy potężną armię.
2 armia swiata
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie