Główna Poczekalnia (16) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nebelwerfer 2022-10-12, 21:27 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Siriuz 2022-10-12, 21:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dot 2022-10-12, 22:08 3
darek1234 napisał/a:

Idź się zesraj pod swoim ruSSkim drzewem, chyba że wujek już ci kibel z Ukrainy przywiózł?

a ty idz sie zesraj pod swoim ukrainskim drzewkiem, chyba ze wujek z ukrainy juz ci kibel za nasze pieniadze kupil, idz im wrzucic do puszki wiecej amebo jedna
Zgłoś
darek1234 2022-10-12, 22:15 5
Dot napisał/a:

a ty idz sie zesraj pod swoim ukrainskim drzewkiem, chyba ze wujek z ukrainy juz ci kibel za nasze pieniadze kupil, idz im wrzucic do puszki wiecej amebo jedna

Ot, kacap, czyli zwykły ruSSki głupek. Dałes odpowiedź, że aż mi poszła w... - no właśnie, w co, bo to poziom sprzed gimbazy. NIe produkuj się więcej, bo się obnażasz
Zgłoś
Gaiseric 2022-10-12, 22:24 6
Siriuz napisał/a:

gardzę ludźmi, którzy garną się do zabijania

Tym samym oświadczasz, że gardzisz swoimi kacapskimi braćmi?

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
PutinToSmiec 2022-10-12, 22:41 5
W PL polaczki też tak panikowali jak wojna wybuchła .. kazdy sie srał i tankował w beczki bo miało nie byc paliwa .. a teraz ameby siedzą z tym paliwem 9 zł zamiast kupic na cpn po 6 zl

Siriuz napisał/a:

W całej Europie zachodniej protesty antynatowskie. Ludzie chcą wystąpienia z Nato. Warto o tym mówić, bo u nas jak zwykle zaścianek.

Hahha .. tak .. dlatego kolejne 2 kraje wstępują do NATO oj kacapom dupa sie ostro pali skoro takie gowno trole już promują .. to tak ja Ci biedni Polacy stojący na granicy polsko -białoruskiej proszący o sól i kartofle
Zgłoś
nebelwerfer 2022-10-12, 22:41
Zgłoś
Siriuz 2022-10-12, 22:56
Zgłoś
michu225 2022-10-12, 22:59 1
Zgłoś
PutinToSmiec 2022-10-12, 23:20 3
Siriuz napisał/a:

Nie mam kacapskich braci, chyba ze jesteś szwabem i tak nazywasz Polaków... wcale by mnie to nie zdziwiło. A do Rosjan nic nie mam.
Przecież to NATO rozpętało tę wojnę dzbanie, i o to chodzi w tych protestach...

No ale NATO jest zaszczepione na covid wiec według WAS paranoików wszyscy nie powinni zyc ... to jak mogli rozpetac wojne ?

Pozatym NATO wysłalo kolejne Himarsy z pociskami M30a1 ... jedna rakieta ma 180 000 wolframowych kulet ... czyli jedna rakieta robi sito z bolszewi jak milion rurabomberów

Putinek juz sra w majteczki Chwała Wielkiej Ukrainie !
Zgłoś
robsonx79 2022-10-12, 23:23 3
Strasznie dużo sierot zostało po takiej jednej niby nowoczesnej partii, która oficjalnie okazała się proputinowska i trochę siara oficjalnie ją popierać. Ale antyeuropejskie i antynatowskie poglądy, wizja pansłowiańskiego imperium - to dalej siedzi w głowach. I to widać w tych żałosnych antypolskich komentarzach, bo uderzanie w nasze sojusze, to nic innego jak działanie na szkodę naszej ojczyzny.
Zgłoś
Gaiseric 2022-10-12, 23:26 5
Siriuz napisał/a:

Nie mam kacapskich braci, chyba ze jesteś szwabem i tak nazywasz Polaków... wcale by mnie to nie zdziwiło. A do Rosjan nic nie mam.

Serio nie wiesz, że ruskich się kacapami nazywa? Słabo, słabo...
A to że "nic do ruskich nie masz", da się bardzo szybko wywnioskować z twoich postów tutaj

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
marcinkali7 2022-10-12, 23:31 5
Siriuz napisał/a:

Przecież to NATO rozpętało tę wojnę dzbanie, i o to chodzi w tych protestach...

Tak było…. NATO przekonało Putina żeby zaatakował Ukrainę. Podobno Putin skwitował to słowami: "zaszaleje na stare lata i teraz każdy na świece zobaczy jaka mamy potężną armię.
Zgłoś
PutinToSmiec 2022-10-12, 23:41 4
marcinkali7 napisał/a:

Tak było…. NATO przekonało Putina żeby zaatakował Ukrainę. Podobno Putin skwitował to słowami: "zaszaleje na stare lata i teraz każdy na świece zobaczy jaka mamy potężną armię.

2 armia swiata w 2 dni w Kijowie .. w 3dni w Warszawie jeszcze troche to sama Litwa bedzie w stanie zdobyć Białorus bo Lukaszenka wlasnie zaczął oddawać swoj sprzet smieciowiPutinowi bo bolszewikom juz gowno pozostało .
Zgłoś
Arashi91 2022-10-12, 23:53 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem