Ostatnio bylem w stanach i te sunfishe wp🤬laja wszystko, wystaczy ze sam haczyk wsadzisz do wody i ci go wp🤬li. To nie ma sie czym chwalic bo to jest plaga tam.
oj tam, pod mostem siedzi mama i naklada rybe na haczyk, cala tajemnica rudego rozwiazana. To nie bylo mozliwe by rudy zlapal rybe. Widzieliscie kiedys ruchych wedkarzy? W ogole kogokolwiek kto bylby rudy i cos osiagnal? ;x

BongMan napisał/a:
Pierwszy i ostatni przypadek w życiu rudego, kiedy coś wyhaczył.
Jestem rudy i na zainteresowanie ze strony panienek nie narzekam (mimo że jestem brzydki <WTF>), ale piwo, bo w 99,999999999% masz racje

Ale debilizm z tym jechaniem rudych. Oby wam się dzieci rude porodziły. Co wtedy zrobicie, na śmietnik wyrzucicie?
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Podobno im wiecej rdzy na dachu tym bardziej wilgotna piwnica... przynajmniej sprawdza sie to u kobiet..

dth napisał/a:
W ogole kogokolwiek kto bylby rudy i cos osiagnal? ;x
Simply Red? Zbigniew Boniek? Axl Rose? Julianne Moore? Nicole Kidman?
Rafal1757 napisał/a:
a skąd jestes ?
możesz to sprawdzić w moim profilu przecież.
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..