Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Wędkarskie dowc🤬y
konto usunięte • 2014-11-04, 15:38
Autentyki (głównie w wykonaniu mojego ojczulka)

Wędkarstwo zimowe (tzw podlodowe) 8 rano. Na bajorze łowi lekko niedopchnięty koleś i w trakcie holu komórka wpada mu do przerębla. (ledwo się rozłożył). Koledzy poradzili mu żeby jechał szybko na komisariat do wieliczki i zastrzegł numer bo może mieć nieprzyjemności) - 25 km.

Jeden z kolegów wędkarzy nie ma nogi (ma taką c🤬jowa protezę na paskach) tak się naj🤬i ze usnął na zydelku nad przeręblem a chłopaki mu odwrócili stopą do tyłu.

Wariant drugi zaczyna się tak samo

Chłopaki śpiącemu kalece podlewali tą sztuczną nogę wodą (zimno było) systematycznie i solidnie aż wmarzła w lód.

Jak się przyjmie dam więcej.

przepraszam orto nazi - piszę z Tadżykistanu tu klawiatury nie mają przecinków

Ja p🤬le - ocenzurowało mi staropolskie słowo "dowc.ipy" to co mam "pranki" pisać?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-11-04, 15:41 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-04, 15:46 19
co patologiczne? a z czego ty się śmiejesz kiepie? jak ktoś poślizgnie się na bananie? Tu chodzi o dobry dowcip, w tym przypadku sytuacyjny, to nie loża lordów tylko wędkarze, nikt się nie obraża na nikogo. Ten bez nogi to doktor nauk ścisłych.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-04, 15:55 1
Strasznie suche, pierwszego nie zrozumiałem.
Zgłoś
BongMan 2014-11-04, 19:41 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-04, 20:12
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-04, 21:08 4
rotheran jak nie zrozumiałeś że telefonu leżącego na dnie zamarzniętego jeziora nie warto zastrzegać, to twoja opinia że reszta jest sucha nawet mnie cieszy (głąby nie lubią dowcipów które śmieszą mnie).

Ps. z tym doktorem nauk ścisłych kłamałem

Bong - połamania.
Zgłoś
lis3ks 2014-11-05, 13:19 2
Po powrocie z nocki na rybach piszę z koleżanką:
Koleżanka: Cześć, złapałeś coś?
Ja: tylko katar
Koleżanka: nie znam się na rybach.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-05, 13:55 1
BongMan, nie do końca, samą kartę sim blokujesz, a raczej wymieniasz u operatora. Telefon natomiast zgłaszasz na policji jako kradziony, żeby jakieś szczupaki, czy co tam łowili, nie sprzedały go w lombardzie.
Zgłoś
lukasz020 2014-11-05, 13:56 2
Taki suchar o wędkowaniu:

-Dlaczego jak się idzie na ryby to należy wziąć ze sobą mydło?

-Żeby umyć ręce jak się gówno złapie
Zgłoś
mirabelek76 2014-11-05, 14:23 3
Do wędkarza podpływa krokodyl:
- Biorą?
- Nie
- To olej ryby, chodź sie wykąpać!
Zgłoś
podlasianin374 2014-11-05, 16:13
Tadżykistanu ? Co Ty tam robisz? Na ryby pojechałeś ?
Zgłoś
Aliczq 2014-11-05, 16:31
Suchar wędkarski
-Dlaczego rybka nie chce pływać?
-Boleń
Zgłoś
SharpSe 2014-11-05, 17:15
Do Wieliczki. Widzę że kolega z moich rejonów. A gdzie to pod lodem łowiliście jeśli wolna zapytać?
Zgłoś
KamileQ 2014-11-05, 20:15 1
Haha czyzby sadole z Wieliczki? Czyzby łowisko w marszowicach?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem