Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Ronoaro 2012-12-17, 20:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 20:24 1
Nie jedz miesa a pozniej placz ze kazda dziewczyna jest wstanie ci wp****ol spuscic. .
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 20:26 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 20:28
Najwięcej do powiedzenia w kwestii żywienia, mają ci którzy się nie znają
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 20:34
ja kiedyś zasłyszałem czy zaczytałem, że jeśli w odpowiedni sposób przejdzie się na dietę wegetariańską (a potrafi trwać to do kilku bodajże miesięcy) to mózg zaczyna lepiej pracować ponoć. Aczkolwiek ja nie potrafiłbym zjeść np. lasagne bez mielonego mięsa. W sumie mam gdzieś kto co je. Jeśli wegetarianie nie jedzą mięsa to więcej go będzie dla mnie
Zgłoś
Philipek 2012-12-17, 20:53
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 20:58 1
Człowiek nigdy nie osiągnąłby takiego rozwoju, jaki mamy teraz, gdyby opierał swą dietę wyłącznie na roślinach.
Pewnie dalej siedzielibyśmy na drzewach bez mięsa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 21:14
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 21:20
Zgłoś
kurwiduplo 2012-12-17, 21:52
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 22:34
johjohnson napisał/a:

ja kiedyś zasłyszałem czy zaczytałem,

Nawet nie wiesz ile ja głupot czytałem
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 22:39
Chrzanicie. Zwierzęta mają prawa. Być smaczne : ]
Zgłoś
mjr 2012-12-17, 23:41
Zgłoś
typo 2012-12-17, 23:47 5
Zgłoś
KlintMeister 2012-12-17, 23:56
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem