👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

donkapusta napisał/a:
Zrobił to inteligentnie, z aluzją.
Zostańmy zatem przy tym, że mamy inne kryteria tego co inteligentne

@up
Wygooglałem sobie. Sorry, nie jestem widzem tej stacji - więc mam prawo niewiedzieć.
Tylko co z tego? To znaczy mamy się zniżać do poziomu takich pyskówek?
Jak "prawica" uważa się za lepszą, to niech to udowodni, a nie że nos w dupie karakana wysoko zadarty, a z butów słoma.
Porównaj sobie jak SM wyśmiewa swoich oponentów. To jest klasa - a picie do tego, że baba mogłaby się toczyć zamiast chodzić jest słabe. Na to można sobie pozwolić na sadolu - a nie w programie publicystycznym.
Wygooglałem sobie. Sorry, nie jestem widzem tej stacji - więc mam prawo niewiedzieć.
Tylko co z tego? To znaczy mamy się zniżać do poziomu takich pyskówek?

Porównaj sobie jak SM wyśmiewa swoich oponentów. To jest klasa - a picie do tego, że baba mogłaby się toczyć zamiast chodzić jest słabe. Na to można sobie pozwolić na sadolu - a nie w programie publicystycznym.

Całość tego tweeta jest trochę bardziej uczesana
ja osobiście śmiechłem
Cytat:
Przeczytałem że p Wellman zapowiada iż PiS spali ją na stosie i poraziła mnie podsunięta przez wyobraźnie wizja ależ to by skwierczało
ja osobiście śmiechłem

Może ona w dzieciństwie spadła mamie ze stołka? Ta Dorotka, nie dość że wieloryb to jeszcze bezkręgowiec.
Biedactwo, upośledzone, przez całe życie pod górkę, traumę ma, pewnie i żal do mamy.
Jasne że palić na stosach, przecież na grill nie da się tak wielkiego ochłapa mięcha wrzucić.
W przypadku Dorotu nie można że ta facetka ma głowę na karku - bo go niema
Biedactwo, upośledzone, przez całe życie pod górkę, traumę ma, pewnie i żal do mamy.
Jasne że palić na stosach, przecież na grill nie da się tak wielkiego ochłapa mięcha wrzucić.
W przypadku Dorotu nie można że ta facetka ma głowę na karku - bo go niema

Coś Wam powiem w tajemnicy. W Agorze już pod koniec lat 90. było tak, że goj nie awansował wyżej niż mu wolno, a jeśli był wybór do awansu, to trzeba było przynajmniej mieć coś niepolskiego lub antypolskiego w rodowodzie. A poza tym byłem psim swędem na 10-leciu Gazety Wyborczej (taka wielka balanga na torze konnym Wyścigi w Warszawie) i to co tam widziałem (Michnik, Blumsztajn) zapadło mi w pamięć na zawsze.
hfbnmiuytp napisał/a:
To ta sama co nie ogarnęła ironicznej analizy Gwiezdnych Wojen Grzegorza Brauna.
No z tą aluzją to bym uważał, Wipler też dał się na to złapać jak dziecko z downem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie