Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wenezuela
Konto usunięte • 2014-02-25, 7:00
Tak wszyscy p🤬lą o Ukrainie i biednych walczących o wolność w Kijowie. A ilu z was słyszało o zamieszkach w Wenezueli? Tam też giną ludzie, strzela się z ostrej amunicji ale jakoś polska telewizja i prasa o tym mówi mało lub całkowicie milczy. Widocznie nie da się na tym zrobić PRu politycznego przed wyborami do europarlamentu!

Ewentualnie USA ma w planie wprowadzić tam demokracje ze względu na złoża ropy i gazu?

Ale może nie będę o tym mówić bo jeszcze polska wyślę CASE przez ocean żeby przywiozła rannych do leczenia w naszych szpitalach a mogła by nie dolecieć ;D

Teraz czekamy aż Sikorski pojedzie do Wenezueli przed kamerami grozić śmiercią tamtejszym urzędnikom
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-25, 16:29
Cytat:

Sluchaj gimbson, Ukraina to nas bezposredni sasiad, jej sprawy wewnetrzne dotycza nas jak malo kogo a ewentualne zmiany gospodarczo-ekonomiczne odczuwac bedziemy na wlasnej skorze, rzad nie wpieprza sie w koflikt Wenezuelski bo na chu* tam oni, chociaz raz zajmuja sie czyms co dotyczy poniekad obywateli

No jak chój nas dotyczy,że j🤬e ukraińce obrzucają się kostką brukową i się tłoczą na Majdanie.I nie p🤬l o zmianach ekonomiczno-gospodarczych,bo to nasze sprawy ekonomiczno-gospodarcze powinny cie interesować.Włącze tv i co widze ukraina k🤬a od 2 j🤬ych tygodni ukraina.Ale,że podatki znowu ryży podniósł to k🤬a nie powiedzą.
Zgłoś
Parzo 2014-02-25, 17:17 1
Cytat:

Sluchaj gimbson, Ukraina to nas bezposredni sasiad, jej sprawy wewnetrzne dotycza nas jak malo kogo a ewentualne zmiany gospodarczo-ekonomiczne odczuwac bedziemy na wlasnej skorze, rzad nie wpieprza sie w koflikt Wenezuelski bo na chu* tam oni, chociaz raz zajmuja sie czyms co dotyczy poniekad obywateli

ahahahahahahaahahahahah! czekaj jeszcze raz a a a a a ahahhahahaahahahah! O K🤬A hahaha! Daj jeszcze CIE wyśmieje! aleś doj🤬 do pieca buahahahaahahahhaahahahaah o K🤬A! A co smutniejsze większość w TO wierzy nie no smutne to w c🤬j, coraz bardziej sie upewniam, że coś poszło nie tak z naszym systemem wychowania, jednak dobrze mieć normalnych rodziców i konczyc normalne szkoły P🤬lłem rÓwniutko jak to przeczytałem Wenezuela powinna CIE k🤬a bardziej obchodzic j🤬y imbecylu! Pomyśl, czemu narazie ropa jest w takiej cenie a nie innej, brawo bo jeszcze jej ameryka stamtad nie ma Ja p🤬le do czego to k🤬a zmierza, możecie mi dać maść na ból dupy, wygwizdac itd itp, ukraścierwa chcieli to mają, są ZE-RO-WYM interesantem w naszym kraju co my im sprzedajemy? co to za rynek zbytu? powiedz mi k🤬a CO DO K🤬Y nędzy mamy z nimi wspolnego? CO? Chcecie kijów bierzcie, ale oddajcie im płock wtedy i nie p🤬lcie głupot. Ja p🤬le im wiecej czytam takich gówien tym bardziej patrze ile cebulek nam wyrosło na tej papce medialnej... dobre końskie gówno i wszystko kwitnie jak to mówią ogrodnicy...

podpis użytkownika

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
dzejkob71 2014-02-26, 2:27
Cytat:

ahahahahahahaahahahahah! czekaj jeszcze raz a a a a a ahahhahahaahahahah! O k***A hahaha! Daj jeszcze CIE wyśmieje! aleś doj***ł do pieca buahahahaahahahhaahahahaah o k***A! A co smutniejsze większość w TO wierzy nie no smutne to w ch*j, coraz bardziej sie upewniam, że coś poszło nie tak z naszym systemem wychowania, jednak dobrze mieć normalnych rodziców i konczyc normalne szkoły pie**olłem rÓwniutko jak to przeczytałem Wenezuela powinna CIE k***a bardziej obchodzic j***ny imbecylu! Pomyśl, czemu narazie ropa jest w takiej cenie a nie innej, brawo bo jeszcze jej ameryka stamtad nie ma Ja pie**ole do czego to k***a zmierza, możecie mi dać maść na ból dupy, wygwizdac itd itp, ukraścierwa chcieli to mają, są ZE-RO-WYM interesantem w naszym kraju co my im sprzedajemy? co to za rynek zbytu? powiedz mi k***a CO DO k***Y nędzy mamy z nimi wspolnego? CO? Chcecie kijów bierzcie, ale oddajcie im płock wtedy i nie pie**olcie głupot. Ja pie**ole im wiecej czytam takich gówien tym bardziej patrze ile cebulek nam wyrosło na tej papce medialnej... dobre końskie gówno i wszystko kwitnie jak to mówią ogrodnicy...

Totalnie sie z Toba zgadzam ziomeczku, tak sie sklada ze mam okazje przebywac w USA. Znam tutaj kilka osob z Wenezueli i jedna taka sliczna dupeczke boze jaka piekna tylko ze na starosc troche sie zmarszczy pewnie jak to latynoski; Ale gadamy tu o Wenezueli, z tego co wiem zamieszki trawaja juz z 1,5 roku bo Pan prezydent to jeden wielki skur****. Zginelo juz w kur*e osob nie to co na Majdanie- Majdan, przy tym ile osob zginelo tam to pesteczka. Dodatkowo dodam ze Gosciu ktory ma najwieksze szanse objecia fotela prezydenckiego ma Polskie korzenie - wiec jak najbardziej mozna im pomoc.
O jeszcze wam zdjecie pierd*lne:
Zgłoś