Cytat:
ahahahahahahaahahahahah! czekaj jeszcze raz a a a a a ahahhahahaahahahah! O k***A hahaha! Daj jeszcze CIE wyśmieje!
aleś doj***ł do pieca buahahahaahahahhaahahahaah
o k***A! A co smutniejsze większość w TO wierzy
nie no smutne to w ch*j, coraz bardziej sie upewniam, że coś poszło nie tak z naszym systemem wychowania, jednak dobrze mieć normalnych rodziców i konczyc normalne szkoły
pie**olłem rÓwniutko jak to przeczytałem
Wenezuela powinna CIE k***a bardziej obchodzic j***ny imbecylu! Pomyśl, czemu narazie ropa jest w takiej cenie a nie innej, brawo bo jeszcze jej ameryka stamtad nie ma
Ja pie**ole do czego to k***a zmierza, możecie mi dać maść na ból dupy, wygwizdac itd itp, ukraścierwa chcieli to mają, są ZE-RO-WYM interesantem w naszym kraju co my im sprzedajemy? co to za rynek zbytu? powiedz mi k***a CO DO k***Y nędzy mamy z nimi wspolnego? CO? Chcecie kijów bierzcie, ale oddajcie im płock wtedy i nie pie**olcie głupot. Ja pie**ole im wiecej czytam takich gówien tym bardziej patrze ile cebulek nam wyrosło na tej papce medialnej... dobre końskie gówno i wszystko kwitnie jak to mówią ogrodnicy...
Totalnie sie z Toba zgadzam ziomeczku, tak sie sklada ze mam okazje przebywac w USA. Znam tutaj kilka osob z Wenezueli i jedna taka sliczna dupeczke boze jaka piekna tylko ze na starosc troche sie zmarszczy pewnie jak to latynoski; Ale gadamy tu o Wenezueli, z tego co wiem zamieszki trawaja juz z 1,5 roku bo Pan prezydent to jeden wielki skur****. Zginelo juz w kur*e osob nie to co na Majdanie- Majdan, przy tym ile osob zginelo tam to pesteczka. Dodatkowo dodam ze Gosciu ktory ma najwieksze szanse objecia fotela prezydenckiego ma Polskie korzenie - wiec jak najbardziej mozna im pomoc.
O jeszcze wam zdjecie pierd*lne: