@up, niema się co podniecać, w Polsce są i podobne i ładniejsze.
No bez kitu,tyle tych ultra dup u nas pop🤬la że nie wiadomo w którą stronę się obrócić... k🤬a następny się znalazł,wszędzie są i ładne i pasztety a Polska NIE JEST ŻADNYM P🤬LONYM WYJĄTKIEM,zajebiście każdorazowo wk🤬ia mnie to p🤬lenie włazidupców jakie to polki są och i ach a później przeciętne suki mają się za p🤬lony 8 cud świata i rozwierają nogi tylko po przekroczeniu granicy "bo jej wolno,w końcu jest taka cudowna" a polscy frajerzy potrafią tylko w dupe włazić,za to kozojebca ją porządnie wyp🤬oli bez słodzenia. Bo to chyba nie jest przypadek że polki są na zachodzie największymi k🤬ami? (k🤬ami nie dz🤬kami - tj.nie biorą za to kasy tylko rozdają za darmo).
No bez kitu,tyle tych ultra dup u nas pop🤬la że nie wiadomo w którą stronę się obrócić... k🤬a następny się znalazł,wszędzie są i ładne i pasztety a Polska NIE JEST ŻADNYM P🤬LONYM WYJĄTKIEM,zajebiście każdorazowo wk🤬ia mnie to p🤬lenie włazidupców jakie to polki są och i ach a później przeciętne suki mają się za p🤬lony 8 cud świata i rozwierają nogi tylko po przekroczeniu granicy "bo jej wolno,w końcu jest taka cudowna" a polscy frajerzy potrafią tylko w dupe włazić,za to kozojebca ją porządnie wyp🤬oli bez słodzenia. Bo to chyba nie jest przypadek że polki są na zachodzie największymi k🤬ami? (k🤬ami nie dz🤬kami - tj.nie biorą za to kasy tylko rozdają za darmo).
P🤬lisz koles kocopoly bo nigdy wsi swojej nie opusciles. Mieszkam w UK 9 lat i ZA KAZDYM RAZEM jak do Polski jade to mam oczoplas. Ale ty wiesz lepiej. Jestes "swiatowym" obywatelem wioski 50 osob.
podpis użytkownika
Falubaz to magia. Speedway to religia.

No. Ździry.. Teraz żadnych porządnych dziewczyn nie znajdziesz...:/ Wszędzie tylko k🤬y, nie potrafiące wyjść do ludzi.. Dobrze, że chociaż we Francji, Wielkiej Brytanii trzymają chociaż jakikolwiek poziom..

P🤬lisz koles kocopoly bo nigdy wsi swojej nie opusciles. Mieszkam w UK 9 lat i ZA KAZDYM RAZEM jak do Polski jade to mam oczoplas. Ale ty wiesz lepiej. Jestes "swiatowym" obywatelem wioski 50 osob.
To ja nie wiem gdzie ty k🤬a do Polski przyjeżdżasz,chyba w jakieś p🤬lone zagłębie top modelek,a w UK mieszkasz na jakieś kompletnej pipidówie (swoją drogą UK to niezbyt fortunny przykład bo brytole są chyba najbrzydszym narodem świata jeżeli chodzi o ogół). I jak każdy przygłupek musisz od razu wyjeżdżać z wioską,sie p🤬lnij

Z osobistych wojaży najbardziej odnośnie kobiet utkwiła mi Hiszpania,i w moim mniemaniu w porównaniu do Polski jest tam średnio o wiele więcej atrakcyjnych lasek,taki przykład.
To ja nie wiem gdzie ty k🤬a do Polski przyjeżdżasz,chyba w jakieś p🤬lone zagłębie top modelek,a w UK mieszkasz na jakieś kompletnej pipidówie (swoją drogą UK to niezbyt fortunny przykład bo brytole są chyba najbrzydszym narodem świata jeżeli chodzi o ogół). I jak każdy przygłupek musisz od razu wyjeżdżać z wioską,sie p🤬lnij![]()
Z osobistych wojaży najbardziej odnośnie kobiet utkwiła mi Hiszpania,i w moim mniemaniu w porównaniu do Polski jest tam średnio o wiele więcej atrakcyjnych lasek,taki przykład.
Juz wiem dlaczego sie nie dogadalismy. Ja mowilem o kobietach...
podpis użytkownika
Falubaz to magia. Speedway to religia.