Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
b................h 2014-02-23, 19:56 1
pawel1550 napisał/a:

@up, niema się co podniecać, w Polsce są i podobne i ładniejsze.

No bez kitu,tyle tych ultra dup u nas pop🤬la że nie wiadomo w którą stronę się obrócić... k🤬a następny się znalazł,wszędzie są i ładne i pasztety a Polska NIE JEST ŻADNYM P🤬LONYM WYJĄTKIEM,zajebiście każdorazowo wk🤬ia mnie to p🤬lenie włazidupców jakie to polki są och i ach a później przeciętne suki mają się za p🤬lony 8 cud świata i rozwierają nogi tylko po przekroczeniu granicy "bo jej wolno,w końcu jest taka cudowna" a polscy frajerzy potrafią tylko w dupe włazić,za to kozojebca ją porządnie wyp🤬oli bez słodzenia. Bo to chyba nie jest przypadek że polki są na zachodzie największymi k🤬ami? (k🤬ami nie dz🤬kami - tj.nie biorą za to kasy tylko rozdają za darmo).
Zgłoś
tr3mm0r 2014-02-23, 20:05 1
bimbastah napisał/a:

No bez kitu,tyle tych ultra dup u nas pop🤬la że nie wiadomo w którą stronę się obrócić... k🤬a następny się znalazł,wszędzie są i ładne i pasztety a Polska NIE JEST ŻADNYM P🤬LONYM WYJĄTKIEM,zajebiście każdorazowo wk🤬ia mnie to p🤬lenie włazidupców jakie to polki są och i ach a później przeciętne suki mają się za p🤬lony 8 cud świata i rozwierają nogi tylko po przekroczeniu granicy "bo jej wolno,w końcu jest taka cudowna" a polscy frajerzy potrafią tylko w dupe włazić,za to kozojebca ją porządnie wyp🤬oli bez słodzenia. Bo to chyba nie jest przypadek że polki są na zachodzie największymi k🤬ami? (k🤬ami nie dz🤬kami - tj.nie biorą za to kasy tylko rozdają za darmo).

P🤬lisz koles kocopoly bo nigdy wsi swojej nie opusciles. Mieszkam w UK 9 lat i ZA KAZDYM RAZEM jak do Polski jade to mam oczoplas. Ale ty wiesz lepiej. Jestes "swiatowym" obywatelem wioski 50 osob.

podpis użytkownika

Falubaz to magia. Speedway to religia.
Zgłoś
B................e 2014-02-23, 20:33 3
Tak się składa ze mieszkam już 4ty rok w Norwegii i takie ze zdjęcia to oczywiście można spotkać na ulicy ale nie jest to powszechny widok. W c🤬j Norweżek to spaślaki, genetycznie maja stosunkowo krótkie i grube nogi. Na takie okazy ze zdjęcia to ferrari by wam nie wystarczyło... serio.
Zgłoś
kamyk11 2014-02-23, 21:50
Przeczytałem "korniszony".
Idę na hard...
Zgłoś
B................k 2014-02-23, 23:25 1
@saves

No. Ździry.. Teraz żadnych porządnych dziewczyn nie znajdziesz...:/ Wszędzie tylko k🤬y, nie potrafiące wyjść do ludzi.. Dobrze, że chociaż we Francji, Wielkiej Brytanii trzymają chociaż jakikolwiek poziom..
Zgłoś
b................h 2014-02-24, 16:01
tr3mm0r napisał/a:

P🤬lisz koles kocopoly bo nigdy wsi swojej nie opusciles. Mieszkam w UK 9 lat i ZA KAZDYM RAZEM jak do Polski jade to mam oczoplas. Ale ty wiesz lepiej. Jestes "swiatowym" obywatelem wioski 50 osob.

To ja nie wiem gdzie ty k🤬a do Polski przyjeżdżasz,chyba w jakieś p🤬lone zagłębie top modelek,a w UK mieszkasz na jakieś kompletnej pipidówie (swoją drogą UK to niezbyt fortunny przykład bo brytole są chyba najbrzydszym narodem świata jeżeli chodzi o ogół). I jak każdy przygłupek musisz od razu wyjeżdżać z wioską,sie p🤬lnij

Z osobistych wojaży najbardziej odnośnie kobiet utkwiła mi Hiszpania,i w moim mniemaniu w porównaniu do Polski jest tam średnio o wiele więcej atrakcyjnych lasek,taki przykład.
Zgłoś
tr3mm0r 2014-02-25, 13:58
bimbastah napisał/a:

To ja nie wiem gdzie ty k🤬a do Polski przyjeżdżasz,chyba w jakieś p🤬lone zagłębie top modelek,a w UK mieszkasz na jakieś kompletnej pipidówie (swoją drogą UK to niezbyt fortunny przykład bo brytole są chyba najbrzydszym narodem świata jeżeli chodzi o ogół). I jak każdy przygłupek musisz od razu wyjeżdżać z wioską,sie p🤬lnij

Z osobistych wojaży najbardziej odnośnie kobiet utkwiła mi Hiszpania,i w moim mniemaniu w porównaniu do Polski jest tam średnio o wiele więcej atrakcyjnych lasek,taki przykład.

Juz wiem dlaczego sie nie dogadalismy. Ja mowilem o kobietach...

podpis użytkownika

Falubaz to magia. Speedway to religia.
Zgłoś