👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

odpowiadam na PW tutaj:
to nie moja siostra, nie biore w tym filmie udziału
to nie moja siostra, nie biore w tym filmie udziału
Jakby tak nie rozkminiła jeszcze przez kilka minut i przy agresji jej syna, reszte ogladalibysmy na hardzie

No to ładna pani będzie biła od dzisiaj popularność w internecie ;p
A dzięki bratu/czy innemu fagasowi ładnie dostanie od znajomych
A dzięki bratu/czy innemu fagasowi ładnie dostanie od znajomych

Dżizas....
@StaLION4242, marcinawsiuk
zwalcie sobie konia i darujcie sobie takie komenty bo są żenujące nawet jak na sadistic.pl
@StaLION4242, marcinawsiuk
zwalcie sobie konia i darujcie sobie takie komenty bo są żenujące nawet jak na sadistic.pl
Wszyscy zamiast patrzec na bicz z petardami na glowie to tylko lampili na Mistrzynie Drugiego Planu i na to czy ma majtki czy nie

Ktoś napisał, że dziewczyna na kanapie nie ma majtek. Też mi się tak wydaje. Ale jest jeszcze jedna rzecz której chyba nikt nie zauważył. Dziewczyna pod sukienką ukrywa ślimaka , który jest wyraźnie zaniepokojony całą sytuacją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie