oglądać z dźwiękiem
"Funkcjonariusz policji w Alabamie jest na urlopie po tym, jak w mediach społecznościowych pojawiło się wideo, na którym widać, jak szokuje zakutego w kajdanki i uległego mężczyznę paralizatorem i każe mu się zamknąć, po tym jak krzyczy z bólu."
widać że suka lubi zabawy electro
Liczyłem, że go przyflojduje odrobinę, a tu bambo-mazgaj dostał parę voltów i wielkie mi halo.
Mariusz napisał/a:
Moim zdaniem należy się nagroda w postaci urlopu. Płatny mam nadzieję.
Moim kulą w łeb, ale to kwestia kto trzyma z policją
Lubi dominować
Może ktoś to normalnie opisać albo wrzucić orginal ? A nie jak jakaś ameba wrzucić w translator i takie gowno tłumaczenie robić
Ona sama gada jak czarna
jak nie przepadam za malpami, tak tutaj uwazam ze to jednak pani funkcjonariuszka powinna dostac tym taserem po cipsku
lilkoberek napisał/a:
jak nie przepadam za malpami, tak tutaj uwazam ze to jednak pani funkcjonariuszka powinna dostac tym taserem po cipsku
Jesteś czarny?
podpis użytkownika
I bóg stworzył kobietę 669226292
Dostał taserem za to, że nie przyznał się jej, że ma spluwę. Po zakuciu i nie stawianiu oporu przez niggera używanie środków obezwładniających, to rażące nadużycie i wg mnie kwalifikuje się do zwolnienia dyscyplinarnego z policji w trybie natychmiastowym.
Oczywiście cz🤬ch aresztowany.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
Oczami wyobraźni widzę pole bawełny i białego na koniu...
Po takim nadużyciu władzy to znajdzie zatrudnienie co najwyżej przy zamiataniu ulic, a gościu jest ustawiony na resztę życia dzięki tej głupiej suce.
Zazwyczaj pomijam tę scenę...