Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
Wesołych Świąt wszystkim katolikom życzę!
konto usunięte • 2010-04-04, 22:14
Polecam wszystkim nie fanatykom z okazji świąt - Richard Dawkins.

Jest to pierwsza część z pięciu, resztę jeśli kogoś zainteresuje można znaleźć na Youtube, nie chciałem zawalać Sadistica.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-05, 13:00 1
Żal mi was że spinacie się o takie rzeczy na forum internetowym. Wasza jałowa dyskusja do nikąd nie prowadzi. Nikt nikogo nie przekona... Po prostu pathetic
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-05, 13:02 1
Beatyfikować Dawkinsa zamiast Jot Pe II!
Zgłoś
jasonfly 2010-04-05, 13:10 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Centurion 2010-04-05, 13:14
Autor tematu się nie postarał i nawet nie napisał jak znaleźć kolejne części:

2/5 youtube.com/watch?v=eWm648IaALo
3/5 youtube.com/watch?v=5szSrIVDitQ
4/5 youtube.com/watch?v=nVxHq4lSzaw
5/5 youtube.com/watch?v=pfudh8kUgjk
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-05, 14:03
jasonfly Twoja wypowiedz wydaje mi się najmądzrzejsza w tej dyskusji dlatego piwo dla Ciebie
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-05, 14:34
kamuha napisał/a:

Dla mnie to nawet nie jest ateista. Prawdziwy ateista nie wierzy w Boga i w piździe ma udowadnianie na siłę i pod górkę każdemu wszem i wobec że Boga nie ma.

Łał. To teraz jest coś takiego jak "prawdziwy ateista". Tró?
Wymyśliłeś sobie ideologię. Ateizm to brak wiary we wszechmogącego stwórcę wszechświata - kropka. Każdy Twój kolejny pogląd na świat jest zupełnie inną sprawą.
Zgłoś
zonk 2010-04-05, 14:36
Chodziło mi o ateistów a nie wierzących.
jasonfly napisał/a:

Lepiej powiedz czy sam byles dzis w kosciele, czy wyspowiadales sie przed swietami, czy przestrzegasz 10 przykazan w tym czy nie przeklinasz, czy zostawiasz 1 wolne miejsce przy kolacji wigilijnej i czy rzeczywiscie przyjal bys obcego do domu w ten dzien. Jednym slowem czy szczerze wierzysz i przestrzegasz reguł, które obowiązują chrześcijanina, których to ruch bronisz. Bo jesli nie to nie jestes ani chrzescijaninem, ani ateista ani agnostykiem, nie wiadomo kim jestes.

odpowiem że TAK.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-05, 15:20
Treść filmu popieram w zupełności. Jednakże religie muszą istnieć. Muszą, aby utrzymać w ryzach hordy tępego społeczeństwa, niemyślące masy robotnicze i bezmózgich podatników. Jedni muszą być religijną ciemną masą, aby inni mogli żyć w dostatku i oświeceniu korzystając z ich pracy.

Zgłoś
xoludus 2010-04-05, 15:22
Widze duzo katolfagow jest na sadisticu? A to przeciez portal "satanistyczny".
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-05, 15:24
xoludus napisał/a:

A to przeciez portal "satanistyczny".

Gdzie tak jest napisane
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-05, 15:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-04-05, 15:32
Zgłoś
Sessvisto 2010-04-05, 15:52
Ci co pisza, ze koles jest blaznem najwyrazniej nie dorosli do tego typu spraw i nie potrafia samodzielnie myslec oraz nie rozumieja o czym jest mowa w filmie (wina tej smiesznej wiary, ktora narzuca wam tok myslenia)
Zgłoś
uzi_mas 2012-06-09, 9:27 10
Cała prawda o religii

Pierwszy temat więc prosze mnie zjechać po całości
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-09, 11:02
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem