👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

można by prędkość upadku policzyć na podstawie ilości klatek ale mi sienie chce

Mozliwe zlamanie nogi, a w gratisie przepalona dlon, gratulacje.... Widac jak pod koniec 'puszcza sie' , gdyz lapki juz bolaly ;(

chrap a poza tym jak chcesz być takim polonistą to forma "tylko i wyłącznie" też jest błędna. Tak to jest, jeden opier... drugiego a sam wie tyle samo...jesteś dla mnie typowym śmiesznym przedstawicielem społeczności ludzi którzy jarają się wytykaniem błędów innym, powodzenia ziomek...

Normalka, cięcie w najciekawszym momencie...
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Jest takie bardzo mądre przysłowie które to głosi iż "matka idiotów chodzi wiecznie ciężarna" miejmy nadzieję że już niedługo wszyscy idioci znikną z naszego kraju,przez naturalną eliminację jakiej dokonuje codziennie matka natura ,bądź wyeliminują się sami jak ten oto "idiota" czy w końcu wyeliminują się na wzajem...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie