Nietypowa sytuacja w jednym ze sklepów w New Jersey. Sklep był zamknięty, ale zamek zepsuty i kilku młodych ludzi weszło do środka. Zdjęli z półek m.in. okulary słoneczne, po czym - banknot po banknocie - wyłożyli na ladę pełną sumę. Właściciele sklepu - ujęci uczciwością - szukają ich teraz, żeby nagrodzić.
Uczciwość popłaca. W nagrodę przewiduje się wręczyć łaskawcom po kartonie bananów.
zaj🤬e z tvn24 all right reserved
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-27, 23:14
Chyba okulary przeciwsłoneczne
konto usunięte
2013-08-27, 23:18
konto usunięte
2013-08-27, 23:19
Nie wierzę w to. Pewnie im zapłacili za tą akcję, żeby zrobić reklamę sklepowi.
Włamali się do sklepu i za to że nic nie ukradli zostaną nagrodzeni za uczciwość. Pozdro
konto usunięte
2013-08-27, 23:26
No patrzcie... czarny i zapłacił
...pewnie fałszywe
dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130214/ZAMOSC/130219681 Prosze bardzo niedawny przypadek z mojej miejscowości, taguje: włamanie do otwartego sklepu. To jest dopiero wyczyn.
Dają im po kartonie bananów? Hmm dziwny zbieg okoliczności, że akurat są murzynami.
Ale zaraz, zaraz... Do sklepu wchodzą jedynie czarni, biorą coś i zupełnie przypadkowo wyjmują z kieszeni kasiorę bez żadnego wyliczania, tak jakby była wcześniej przygotowana. Przypadek?
Co wy ślepi ? przecież oni ze swoim panem idą, on im kazał zapłacic...
konto usunięte
2013-08-28, 0:39
polalem sie ze smiechu jak przeczytalem opis
Piwo za ten karton bananów.
konto usunięte
2013-08-28, 1:24
z tvn 24 wiadomo ..
Gdyby to był biały to by nie napisali.. ale media na calym swiecie juz trąbią jacy to murzyni są uczciwi.