Radeghost napisał/a:
Smiesza mnie polaczki tutaj w komentarzach.
"Jego pradziadek za tylne łapy zwisał z gałęzi, wp🤬lał banany i iskał się z współplemieńcami. dziadek budował wieczorami chatkę z gówna, zwaną później chatą wuja Toma, a w dzień zbierał bawełnę, podczas, gdy znajomi dziadka huśtali się na gałęziach przy płonącym krzyżu. Ojciec pewnie mógłby zostać przewodnikiem w
San Quentin. A ten sobie dowc🤬kuje. Co za czasy."
Opisujesz to tak, jakby to byla twoja historiatroche otwartosci, skretynialy podczlowieku
Redeghost...pomyliłeś portale... Eh...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Ogłoszenie :
Sp🤬olił mi murzyn, mówi po angielsku, jest łysy, i lubi tworzyć filmiki, które później wrzuca na neta.
Jakbyście go znaleźli dajcie znać, uważajcie może być agresywny.
Ps lubi banany
Sp🤬olił mi murzyn, mówi po angielsku, jest łysy, i lubi tworzyć filmiki, które później wrzuca na neta.
Jakbyście go znaleźli dajcie znać, uważajcie może być agresywny.
Ps lubi banany
nie uważam sie za rasistę, po prostu nie nawidze tych brudasow rumunow, cyganow ani allahow akbarów, c🤬j im w twarze i ich bóstwom, murzyni są calkiem spoko dopóki nie zap🤬lą mi roweru

Jebie od Was wszystkich nienawiścią na kilometr...
Czarny humor od zawsze był dla inteligentnych. Na sadolu coraz więcej gimbazy której zaciera się granica pomiędzy humorem a rzeczywistością. Pomyśl zanim powtorzysz po raz setny 'p🤬lony cz🤬ch' czy 'lewackie ścierwo' - bo to przecież takie fajne i zabawne...
Ten cz🤬ch jest po stokroć lepszy od milionów białasów dumnych ze swojego koloru skóry bo nic ponad to nie osiągnęli...
Czarny humor od zawsze był dla inteligentnych. Na sadolu coraz więcej gimbazy której zaciera się granica pomiędzy humorem a rzeczywistością. Pomyśl zanim powtorzysz po raz setny 'p🤬lony cz🤬ch' czy 'lewackie ścierwo' - bo to przecież takie fajne i zabawne...
Ten cz🤬ch jest po stokroć lepszy od milionów białasów dumnych ze swojego koloru skóry bo nic ponad to nie osiągnęli...