📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:01

Jeżeli ktoś przyjął oprócz ostatniego kierowcy (czyli sprawcy) mandat w takim przypadku jaki opisujesz to jest skończonym idiotą.

Jakoś się nie dziwię bo wiele razy przejeżdżałem tamtędy i muszę powiedzieć że w okolicach Wrocka ludzie jeżdżą jak totalne pojeby.
Wystarczy obejrzeć kilka odcinków drogówki i będzie wiadomo jak takie rzeczy rozwiązują
-ile było uderzeń (tutaj nie liczyłem, ale chyba ze 3, tyle ile było uderzeń w autobus tyle mandatów w tył)
Facet w autobusie nic nie dostanie bo wyhamował, czyli bezpieczną odległość zachował. Proste jak sranie
-ile było uderzeń (tutaj nie liczyłem, ale chyba ze 3, tyle ile było uderzeń w autobus tyle mandatów w tył)
Facet w autobusie nic nie dostanie bo wyhamował, czyli bezpieczną odległość zachował. Proste jak sranie

Angel napisał/a:
![]()
a tu nagranie samego karambolu
Lubię takie walenie od tylca w kolejarza
Angel napisał/a:
![]()
a tu nagranie samego karambolu
Jęki w tym busie jakby to był wujka słynny burdel na kółkach

koleś w golfie światła stopu bez homologacji, chyba recznym hamował ...
nowynick napisał/a:
I jadą nagrywający 10 na godzinę, bo pewnie przed nimi kolejne tłumoki co cieszą oczy wypadkiem. Spowolnili lewy pas niemal do zera nie myśląc, że w kogoś z tyłu może właśnie ktoś wjeżdżać dokładnie jak na filmie i doprowadzają do kolejnego karambolu.
Przecież to jest w zwolnionym tempie :|
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie