Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
lysybog 2022-01-31, 19:21 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Spec122 2022-01-31, 19:23 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rutik 2022-01-31, 19:31 3
Zgłoś
__Tux__ 2022-01-31, 19:39
Zgłoś
andrzejrobert75 2022-01-31, 19:43
__Tux__ napisał/a:

Przeczytałem "napletek"...

W jakim mieście?
Zgłoś
vindicare515 2022-01-31, 19:51 4
śmieje sie z chłopaka ktory nie potrafi odczytać godziny z zegarka analogowego ale czy ten sam typ potrafi odczytać godzine z zegara słonecznego? Nie chce bronić młodego ale cywilizacja postępuje do przodu wiekszość z nas tez nie potrafi tego co potrafili nasi przodkowie.Bo czasy sie zmieniaja a zegarek to jeden tylko z miliona różnych rzeczy ktore zmieniają sie na przestrzeni lat
Zgłoś
Marten19 2022-01-31, 20:08 1
Za 4miesiące będzie mógł zagłosować na PiS. Pewnie już 500 plus pobiera na "bombelinki"
Zgłoś
Spec122 2022-01-31, 20:22
Zgłoś
MrNeko 2022-01-31, 21:02
zwierzak30 napisał/a:

Takie mundre?
To która jest na tym zegarku??

Za 20 osiemnasta ale ja to rocznik 96

Ale jestem dodatkowo ślepy i nie zauważyłem gdzie jest krótka wskazówka więc 19:28
Zgłoś
konto usunięte 2022-01-31, 21:04 1
Zgłoś
settogo 2022-01-31, 21:34 3
lokal.szczecin napisał/a:

No i prosze, to jest wlasnie to co dzieje sie powoli po cichu od dawna. Prawie dorosle dzieci ( 17 lat ) nie wiedza jak odczytac godzine z zegarka ale wiedza ze moga sobie zmienic plec czy np pedaly sa oki i trzeba ich tolerowac. Powoli robi sie dzieciakom burdel w glowach i uczy nie tego co trzeba. Jak na moj rozum jest to po to zeby im namieszac w glowach i nie pozwolic myslec ( nie uczyc myslenia ) bo przeciez glupim stadem lepiej sie steruje. Najgorsze sa dwie zeczy - gdzie sa rodzice tego durnia? oraz to ze on bedzie musial pracowac na moja emeryture!

Zaraz zleci się armia internetowych durni i wytłumaczą ci ze on wcale nie musi tego potrafić. Przecież wymyślili zegarki elektryczne, a na co komu taka "wiedza"
Zgłoś
xqwzts 2022-01-31, 22:11 1
To mi było głupio jak w wieku 7 lat się na zegarku nie znałem, bo koledzy już umieli odczytać godzinne O_o
Zgłoś
Takafura 2022-01-31, 22:15 3
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-01-31, 22:19 2
settogo napisał/a:

Zaraz zleci się armia internetowych durni i wytłumaczą ci ze on wcale nie musi tego potrafić. Przecież wymyślili zegarki elektryczne, a na co komu taka "wiedza"

Już się kilku zleciało
Zgłoś
svenio 2022-01-31, 22:42 2
Koronny przykład edukacji Unii Europejskiej i tego co obecna szkoła robi z dziećmi ostatnio oglądałem swiadectwa szkolne z okupacji ZSRR na ziemiach wschodnich PL i swiadectwa z okupacji Niemieckiej na ziemiach Polskich szok jakie były przedmioty w porównaniu do tego unijnego dziadostwa co teraz obowiązuje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem