👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jest tylko jeden naród wybrany wy faszysci, sa to Ż__zi. Tylko oni moga trzepac kase na swoim cierpieniu. Ale dla forumowego lewactwa to normalne.
Co wy chcecie od Abrasiusiaka, jak dorobił się taki swojego passata na ścieraniu sobie kolan i przepraszaniu za Polskę?
Dajcie mu być ekspertem w jego dziedzinie.. w końcu jest najlepszym przykładem tego, co mu tak przeszkadza.
Dajcie mu być ekspertem w jego dziedzinie.. w końcu jest najlepszym przykładem tego, co mu tak przeszkadza.

janlew napisał/a:
Służby z niemieckim akcentem dojeżdżają biednych Polaków, a weganie i cykliści swobodnie sobie pomykają. Oj to chyba z czasów PO nagranie.
Całe szczęście już wstaliśmy z kolan (no, może nie licząc wolnych niedziel).
Nihilista napisał/a:
Całe szczęście już wstaliśmy z kolan (no, może nie licząc wolnych niedziel).
Wstaliście z kolan, to wytrzyjcie twarz i wracajcie do roboty.

Mam wrażenie jakby to już było...
A może widziałem na jewtube, ale nie wpadłem, że to się nada na coś więcej niż kwejk.
A może widziałem na jewtube, ale nie wpadłem, że to się nada na coś więcej niż kwejk.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie