Główna Poczekalnia (2) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:10
Wiek to tylko wymówka
konto usunięte • 2014-12-23, 20:41
80 letni były żołnierz piechoty morskiej Stanów Zjednoczonych machnął 500 pompek w 30 minut. W dzisiejszych czasach, gdzie aktywność fizyczna sprowadzona jest do zerowego poziomu to naprawdę spory wyczyn.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
joisann 2014-12-24, 1:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
oozyxak0o 2014-12-24, 1:08 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konradtl 2014-12-24, 1:16 2
U ruskich facet zrobiłby tyle samo i jeszcze flaszke wypił w międzyczasie
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-24, 1:28 5
w serii po 40 robię z przerwami ok 2,5 / 3,5 minuty 4 serie i padam na cyce a mam 24lata i coś tam ćwiczę czasem. Mimo, że było to "trochę" oszukane robienie pompek to i tak respect w jego wieku dawno będę pompować sobie dmuchany domek gdzieś pod śmietnikiem bo mieszkanie sprzedam za hajs na leki hehe
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-24, 2:08 3
Zgłoś
Tony24 2014-12-24, 9:30
Ja w tym wieku będę srał i trawy się trzymał...Szacunek dla dziadka.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-24, 9:53
Śmieć nr1
NiegazowanyGaz napisał/a:

gdyby to jeszcze byly pelne pompki...

Śmieć nr2
el_sadico napisał/a:

@up ja bym podzielil na 3 albo 4 ten wynik. a wtedy w 30min to nie taki wyczyn

Śmiecie pokażcie jak wy robicie. Dwa grubasy co dziś nażrą się przy wigilijnym stole i pójdą instalować gry które dostali od rodziców a po przerwie świątecznej pójdą do szkoły i będą opowiadać jak to zajebiście się bawili w przerwie świątecznej wbijając kolejny lvl w jakiejś ta gierce.

Za brame chamie !
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-24, 14:19 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-24, 14:28
Ja to nawet pięciu zrobić nie umiem....
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-24, 14:46
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-24, 16:36
I znów porównywanie siusiaków; kto ile by zrobił i czego by nie dokonał. Ja się idę podciągać i życzę wesołych świąt.
Zgłoś
merh 2014-12-24, 18:43
Nie ćwiczę,wiec nie zrobie. Jakbyś robił je codziennie przez rok,to spokojnie byś tyle robił. Nic trudnego.Wystarczy chcieć.
Zgłoś
qwerq221 2014-12-24, 22:58
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem