👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

hahahhaha, jacy wy wszyscy jesteście zj🤬i, takich bzdur już dawno nie widziałem, znawcy od sportu
"kulturystyka do 190 cm i 60 kg wagi to tak" tutaj juz całkiem jeden debil doj🤬 xD
[/code]
"kulturystyka do 190 cm i 60 kg wagi to tak" tutaj juz całkiem jeden debil doj🤬 xD

UltorMatrix napisał/a:
I co k🤬a? Łyso Ci?
Ta, łatwo wyłysieć jak się takie pierdoły czyta

Synthol to olej wstrzykiwany przez desperatów, a później są takie efekty. Równie dobrze mogą się raczyć kujawskim.
Ale co to ma wspólnego ze sterydami

korinogaro napisał/a:
No ale serio co znaczy to podciąć? Jeszcze zmniejszyć zawartość tłuszczu w ciele czy co?
Dokładnie, redukcja zbędnej TT.
Btw. Zapraszam na forum KFD. Sam obecny w filmiku, jak go zwiecie 'czarny' wstawił to na SB i ma z was beke

Bo się dziwisz, komentujący tutaj to p🤬dy po 70kg wagi, co sztangi w lapach nie mieli

grzechu5444 napisał/a:
Bo się dziwisz, komentujący tutaj to p🤬dy po 70kg wagi, co sztangi w lapach nie mieli
![]()
Wypraszam sobie, waże grubo ponad 70 kg i nie raz miałem sztangę w ręce, właściwie to codziennie podczas oddawania moczu.
grzechu5444 napisał/a:
![]()
ja waże 70 kg ćwicze 2 lata na silowni cały rok mam >9%BF ,ponad 4 lata ćwicze karate p🤬dą bym sie nie nazwał ale co ja tam wiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie