👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Panie prezydencie nie grzeb pan w jajach
po pijaku to się ma ochotę hehe koniec polski juz niema. Pedalstwo ćpuństwo alkocholizm
po pijaku to się ma ochotę hehe koniec polski juz niema. Pedalstwo ćpuństwo alkocholizm
Kwaśniewski ty stary komuchu, pachołku starej władzy, donosicielu, łamistrajku i morderco, wszyscy dobrze wiedzą, że gdyby nie zmiana systemu to byłbyś teraz liderem PRPR. Powinni cię powiesić.

wiedział z kim wypić, przynajmniej był spokój, Alek na prezydenta, prawicowe (...)

oho ile tu prawakow
wszedzie widza lewakow, zwlaszcz jak ktos sie z nimi nie zgadza to automatycznie lewak. z olka taki sam lewak jak z was prawak

Brawa dla PR'owców, idealne zagranie. Teraz wszyscy beda o tym mowic. Europa + ma miejsce w sejmie jak w banku.

z Palikotem występował...........to co... soczek miał pić?? sam mam dziś sobotny samotny wieczór wiec Olka rozumiem że się nachlał, ale jutro jak mi kac minie to minie również zrozumienie dla Olka..... h*j ci w dupe..... wstyd, sołtysowi nie wypada a co dopiero prezydentowi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie