1. Dlugosc 13+ ma znaczenie raczej pod katem zabawy
2. Obwod gra wieksza role w satysfakcji seksualnej anizeli dlugosc
3. Srednia wielkosc penisa w Polsce wynosci 14,98cm (badanie na 1000 osob w wieku 18-45 lat)
P.S tez w gimbazie mialem kompleksy wiec wolalem sie doedukowac

I druga sprawa, kazdy kto tutaj sie 'chwali' ma kompleksy bo ma malego.

Fajnie, tylko że orgazm kobiety zaczyna się w głowie...
![]()
No i własnie dlatego zawsze r🤬anie zaczynam od "głowy"...

podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach

A tak poważnie, tak jak ktoś wyżej napisał owe wyniki "badań" przygotowała firma sprzedająca środki na powiększenie penisa. Cel : wywołać niepewność, kompleksy i poruszenie co widzimy w komentarzach

a tak serio to nawet jeżeli mielibyście czerwonego to i tak najbardziej krzyczą p rzy tych co mają gruby.
,
,
,
,,
<
,
,
,
,<
<
,
,
,
,<
<
,
<<
,,
Portfel

Nie tłumacz się![]()
Swoją drogą fajne panny musisz spotykać skoro każda z nich ma "p🤬dę" i to w dodatku w jakimś stopniu "rozk🤬ioną". Wyłącz komputer wyjdź do ludzi - zobaczysz, że oprócz kobiet z penisem i "rozk🤬ionymi p🤬dami" istnieją też normalne laski![]()
Lubię drążyć ;]
A więc mówisz, że się musisz dowartościować?

Btw. nie mów mi co mam robić, nie układaj mi życia

podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.
I ps: dlaczego w figurze przypominajacej ksztaltem piekny kraj jakim jest USA, wpisano od cholery rozno-kolorowych ikon penisa?

Lubię drążyć ;]
A więc mówisz, że się musisz dowartościować?Nie wrzuciłem w żaden sposób wszystkich lasek do tych z "rozk🤬ionymi p🤬dami" (chociaż faktycznie, c🤬jowo to zabrzmiało ;]), nieprawdopodobne się to może Tobie wydawać - jak i pozostałym zawistnym - ale moje dziewczyny nie miały ani k🤬sa, ani rozk🤬ionych p🤬d. Miały piękne p🤬deczki, broszki, i jakie tam sobie wymyślisz słodkie określenia dla tych muszelek. Problem jest już jednak w tym, że gdzie nie spojrzysz, (prawie) każda rówieśnicza przeciętna "koleżanka" (przykładem rzucę moje miasto), już jest "rozk🤬iona". A szukać tej muszelki to ze świecą trzeba. Gdzieś musiało Cię zaboleć, skoro czepiłaś się akurat mnie ^^ To tak jak z kluczem, który otwiera wszystkie zamki, gorzej, gdy zamek jest tak "rozk🤬iony", że otwiera się każdym kluczem.
Btw. nie mów mi co mam robić, nie układaj mi życia![]()
Ehhh ale masz potrzebę wygadania się... a ja tylko złapałam cię dwa razy za słowo

Dobrze loverboy'u kończę, bo jeszcze pamiętnik o zdobytych c🤬kach napiszesz

A o moją się nie martw - jest na nią jeden amator i w zupełności mi taki stan wystarcza - nie poszukuje tłumu wielbicieli

Ehhh ale masz potrzebę wygadania się... a ja tylko złapałam cię dwa razy za słowo![]()
Dobrze loverboy'u kończę, bo jeszcze pamiętnik o zdobytych c🤬kach napiszesz![]()
Niestety nie zmieniam kobiet jak rękawiczki i nie traktuje ich przedmiotowo, więc nie napiszę.
A o moją się nie martw - jest na nią jeden amator i w zupełności mi taki stan wystarcza - nie poszukuje tłumu wielbicieli![]()
Nie przypominam sobie, żebym w którymś z postów wspomniał coś o "Twojej"

podpis użytkownika
Głupota nie zwalnia od myślenia.
Lubię drążyć ;]
Gdzieś musiało Cię zaboleć, skoro czepiłaś się akurat mnie ^^
1. Oj faktycznie lubisz...
2. Sugerowałeś - więc Ci odpowiedziałam.
Ciągniesz chłopie temat a jak już napisałam - złapałam Cię jedynie za słowo. Więc już nie 'drąż".

@2up wróć do podstawówki a może zrozumiesz.
I po c🤬j sie tu udzielasz ulomny chlopczyku.
Mam Ci k🤬a wytlumaczyc?
1. Wykres przedstawia satysfakcje kobiet
2. Wedlug "ksiezniczek j🤬ych", kwadratowy k🤬s jest najlepszy
3. Takowy nie istnieje
4. Wyp🤬alaj?
Chciales blysnac a wyszlo jak zawsze.
Ty naprawdę nie kumasz ???
Czy to już jest sarkazm u ciebie bo nie wierzę !? przecież 17cm długi i 17cm obwód to zupełnie idealny stosunek długości do grubości ! 17cm obwód do nieco ponad 5cm średnicy. Żeby k🤬s wyglądał na "kwadratowy" to przy tej długości musiałby mieć (na oko) ponad 50cm w obwodzie ! Widzisz na skali gdzieś na górze 50cm obwód ? Popieram tezę szugun666. Idź się doucz. W IV klasie podst. o tym mowa jest.
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach