👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Brawo. Ten arytkul (jego Angielska wersja) zostal po raz pierwszy opublikowany w 2006 roku, gwodz programu: finansowany przez firme ktora oferuje srodki na powiekszenie penisa.
1. Dlugosc 13+ ma znaczenie raczej pod katem zabawy
2. Obwod gra wieksza role w satysfakcji seksualnej anizeli dlugosc
3. Srednia wielkosc penisa w Polsce wynosci 14,98cm (badanie na 1000 osob w wieku 18-45 lat)
P.S tez w gimbazie mialem kompleksy wiec wolalem sie doedukowac
I druga sprawa, kazdy kto tutaj sie 'chwali' ma kompleksy bo ma malego.
1. Dlugosc 13+ ma znaczenie raczej pod katem zabawy
2. Obwod gra wieksza role w satysfakcji seksualnej anizeli dlugosc
3. Srednia wielkosc penisa w Polsce wynosci 14,98cm (badanie na 1000 osob w wieku 18-45 lat)
P.S tez w gimbazie mialem kompleksy wiec wolalem sie doedukowac

I druga sprawa, kazdy kto tutaj sie 'chwali' ma kompleksy bo ma malego.

Dzięki Bogu, pod względem długości idealny, z obwodem nie wiem , raczej, coś w rodzaju piłki golfowej

N napisał/a:
Fajnie, tylko że orgazm kobiety zaczyna się w głowie...
![]()
No i własnie dlatego zawsze r🤬anie zaczynam od "głowy"...

"Co mam to pcham"
a tak serio to nawet jeżeli mielibyście czerwonego to i tak najbardziej krzyczą p rzy tych co mają gruby.
,
,
,
,,
<
,
,
,
,<
<
,
,
,
,<
<
,
<<
,,
Portfel
a tak serio to nawet jeżeli mielibyście czerwonego to i tak najbardziej krzyczą p rzy tych co mają gruby.
,
,
,
,,
<
,
,
,
,<
<
,
,
,
,<
<
,
<<
,,
Portfel

idealny penis ma 17-19,5 cm, tu się mieszczę i zgadzam w pełni, ale ja się pytam jak można mieć w obwodzie około 16 cm !!! co za debil robił ten wykres

panowie, prawdziwy orgazm kobiety dostaja na widok portfela pełnego gotówki z visą platinium/gold
Desertsun napisał/a:
Ehhh ale masz potrzebę wygadania się... a ja tylko złapałam cię dwa razy za słowo![]()
Dobrze loverboy'u kończę, bo jeszcze pamiętnik o zdobytych c🤬kach napiszesz![]()
Niestety nie zmieniam kobiet jak rękawiczki i nie traktuje ich przedmiotowo, więc nie napiszę.
Desertsun napisał/a:
A o moją się nie martw - jest na nią jeden amator i w zupełności mi taki stan wystarcza - nie poszukuje tłumu wielbicieli![]()
Nie przypominam sobie, żebym w którymś z postów wspomniał coś o "Twojej"

Ryuk napisał/a:
Lubię drążyć ;]
Gdzieś musiało Cię zaboleć, skoro czepiłaś się akurat mnie ^^
1. Oj faktycznie lubisz...
2. Sugerowałeś - więc Ci odpowiedziałam.
Ciągniesz chłopie temat a jak już napisałam - złapałam Cię jedynie za słowo. Więc już nie 'drąż".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie