Poniżej przedstawiam kilka przykładów zajebistej mobilizacji i samozaparcia w dążeniu do normalnego wyglądu.
Jak się chce to można.
Aż dziwne ile fajnych dup marnuje się przez niepotrzebne kilogramy
reszta w komentarzach
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mówcie co chcecie, ale osobiście jeśli pamiętam, ze jakaś laska była gruba to choćby nie wiem co zrobiła na trzeźwo bym nie tknął
tej pierwszej to piersi urosły przez specjalną dietę silikonową
konto usunięte
2012-09-15, 0:24
hamerykańska propaganda leków na odchudzanie, bullshit jakich mało
konto usunięte
2012-09-15, 1:55
pierdu pierdu, ale prawda jest taka, że jak się naprodukuje sobie adipocytów (komórki magazynujące sadło), to one będą tam już na zawsze. można się pozbyć zawartości, ale tych komórek nie ubędzie. więc niestety jeśli choćby lekko sobie pofolgują z dietą/sportem, utyją szybciej niż inne laski jedzące tyle samo.
mimo wszystko szacun za samozaparcie, fap fap
konto usunięte
2012-09-15, 1:58
konto usunięte
2012-09-15, 2:19
ta pierwsza to chyba dawno to zdjecie robila, bo gazetą O_O
konto usunięte
2012-09-15, 3:09
Nie wiedziałem, że jak dziewczyny chudną 50 km, to też piersi im z rozmiaru B do D dojrzewają ;]
konto usunięte
2012-09-15, 9:10
konto usunięte
2012-09-15, 9:12
konto usunięte
2012-09-15, 9:25
Te najbardziej zrobione miały plastykę brzucha

Z taką pomocą, to żaden wielki wyczyn (wycinają kawał brzucha: skóra+sadło i już masz z brzucha i boczków 10 kg mniej do zrzucenia).
Jeśli samozaparciem nazywamy odsys tłuszczu, operację pomniejszenia żołądka i wszczep sylikonowy do cycków to czym jest lenistwo? Ciężkim sportem? Sorry, ale nie wierze, żę to naturalnie.
R🤬able or not r🤬able. BTW. Ta z 1go zdjęcia będąc grubą, to robiła sobie zdjęcie gazetą...
Wg mnie to jest tak że te kobitki najpierw były chude i sie najadły za duzo i potem wciskaja ludziom kit w internecie ze jest na odwrót...