👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nbp,nkwd,nfz,pga,ps3,sjp,kkk,rfn,nrd,rpa rtv&agd. Sprawdź to!!!!!

Poratuję was czymś normalnym, bo od tego pseudoczarnuszenia może się mózg zlasować

Ale była by pompa jak by się koleś na nas obraził i zrobił diss

PawełGM napisał/a:
Poratuję was czymś normalnym, bo od tego pseudoczarnuszenia może się mózg zlasować
Jebłem czołem o kant stołu.

zbyszko z lublina napisał/a:
tak dla waszej wiadomośći gość który wymyślił kwejka i główny udziałowiec sadistic.pl to ta sama osoba- chłopaczyna z Lublina
zniszczyłeś mi dzieciństwo
ale hip-hopowa nuta! aż jutro skocze na koncert magika, dopra ja już spadam

O.o Monument jest z Piły, mojego miasta
ale i tak ich nie slucham

Pierdzielę nie szaleję, mam już warna:
Ale odejdź nikczemniku z tym lichym filmikiem.
Ale odejdź nikczemniku z tym lichym filmikiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie