👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie (i kilka osób (36 w tym momencie) śmieszy huligańska przyśpiewka w rytmie disco-polo
Kibole zrobili piosenką w rytmie "My, pierwsza brygada"? Na to powinny być paragrafy...
Pierwsze - Widzew nawet nie ma takiej piosenki
Drugie - Fejk, coś nie słyszę braci po szalu wydających nawet jednego odgłosu.
Trzecie - Michał Wiśniewski jest wielkim fanem łksu, sveq może jego hity wrzucisz? A może ja to zrobię
Nigdy nie wyprę się swojej wiary.

Trzecie - Michał Wiśniewski jest wielkim fanem łksu, sveq może jego hity wrzucisz? A może ja to zrobię

Everal napisał/a:
Pierwsze - Widzew nawet nie ma takiej piosenki
![]()
Trzecie - Michał Wiśniewski jest wielkim fanem łksu, sveq może jego hity wrzucisz? A może ja to zrobię![]()
Po 1, Chyba od razu widać, że jakość dźwięku nie pasuje do obrazu.
Po 2 ŁKS'u też nie lubię

obejrzyjcie całe
Brakuje mi takich komentatorów .Niebanalne komentarze Zimocha. Widzew kiedyś był wielki. Ludzie naprawde nierozumiem waszej nienawisci dla kibiców innych klubów . Jaki jest w tym sens ? Nie lepiej po przegranym meczu pogratulowac zwycięzcom i wypić z nimi piwo niż robić zadymy?
aexalven napisał/a:
"Swojej wiary"
![]()
Nigdy nie zrozumiem tego fanatyzmu do 11 spoconych facetów![]()
Fanatyzmem darzy się klub, nie piłkarzy (szczególnie polskich).
Co do filmiku... Zaczną się napinki, zbędne komentarza i wrzucanie na Sadistic filmków, które będa miały dogryźć kibicom innych klobów. Dobry humor - tak. Ale nie coś tak prymitywnego i żałosnego.
aexalven napisał/a:
"Swojej wiary"
![]()
Nigdy nie zrozumiem tego fanatyzmu do 11 spoconych facetów![]()

I co to robi tutaj? Teraz moda na popisy i przepychanki zakompleksionych kibiców?
komentarz fajny ale widzew = za korupcje to dla mnie nigdy nie bedzie juz normalnym klubem

tumek123 napisał/a:
...Jaki jest w tym sens ? Nie lepiej po przegranym meczu pogratulowac zwycięzcom i wypić z nimi piwo niż robić zadymy?
Tak się z reguły dzieje po meczach rugby (co jest jednym z wielu plusów tej dyscypliny)

A co do kibicowania to się również spierałem z Tołdim kiedyś i bez większego problemu doszliśmy do porozumienia. Kibic kibicowi nie równy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie